Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 11 декември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 11 декември 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 11 декември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Поведението на другите ви притеснява и нервира. Луната в Стрелец през втората половина на деня ви кара да правите нещата динамично и импулсивно. Нивата на енергията ви се повишават. Отворени сте за флирт и нови запознанства.

Телец –Вниманието ви е насочено към предстоящите ежедневни дела, както и към рутинните задължения, които сте призовани да уредите. Прекалявате малко в начина, по който подхождате към другите днес.

Близнаци – Звездите днес се опитват да ви помогнат да запазите баланса в ситуация, която... мирише на барут. Вашият любовен живот ще се движи напред, когато не обръщате толкова много внимание на дребните неща.

Рак –Вашето настроение има някои възходи и падения днес. Финансов въпрос ви тревожи и търсите решение. Като цяло, все пак сте оставили емоционалните неща на крачка назад, поради задължения или защото имате други приоритети.

Лъв –Опитвате се да правите стабилни стъпки днес, но без да зацикляте в сигурни избори. Снижете тона си и се поставете на мястото на другите, вижте фактите и ситуациите с техните очи, за да намерите баланс в междуличностните си отношения.

Дева – Звездите предупреждават за непредсказуемо развитие по финансов въпрос, като трябва да бъдете особено внимателни в покупките, които ще правите днес, за да минимизирате възможността за риск.

Везни – Днес може да има малки обрати в плановете ви, тъй като неочакваното развитие на нещата ви кара да промените курса, дори и да сте имали друго предвид. Можете да изградите комуникационни мостове с хората около вас и да се сближите с човек, когото харесвате.

Скорпион – Днес смятате, че работната среда и работата ви изтощават, а възможен сценарий е да поемете и чуждите отговорности, освен своите. Изпитвате необходимостта да се отърсите от всичко, което чувствате, че ви тежи.

Стрелец – Днес ще трябва да сте особено внимателни с начина, по който се справяте с делата си, тъй като обстановката благоприятства мътни пейзажи с клиенти, подчинени или колеги. Първият ви приоритет през този период е собственото ви спокойствие и вътрешен баланс, повече от всичко друго, дори ако личният ви живот е в някакъв застой.

Козирог – Старайте се да запазите баланса в сътрудничеството си. Въпреки че днешният ден е хармоничен за вас, все пак има някои неща, на които трябва да обърнете внимание, особено в най-близкото ви обкръжение или в делата в къщи.

Водолей – Този период е по-полезен за вашите дела и настроението ви е по-приповдигнато. Избягвайте да довеждате ситуации до крайности поради непримиримост. Бъдете внимателни да не си правите илюзии в личния живот.

Риби – Бихте били готови да бъдете дзен монах, защото сте направени от 60% вода и останалите 40% доброта. По-лесно печелите благоразположението на другите, което ви помага да постигнете целите си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. На тях ще им се отдава всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите. Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак може да отложите. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.  Във времето от 10:58ч до 13:12ч не предприемайте и не купувайте нищо важно.

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети