Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 12 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 12 февруари 2024

Дневен хороскоп – понеделник – 12 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – С Луната последователно в секстил с Венера, съвпад с Нептун и секстил с Марс, денят ви ще премине почти перфектно, с много контакти и срещи, но също така и желание да си поставите нови цели и планове, които ще ви осигурят по-добро бъдеще.

Телец – В по-късния следобед, когато Луната влезе във вашия 12-ти дом и в секстил с Плутон, вие постепенно ще се отдръпнете от света и социалните контакти, или за да останете сами и да се отпуснете, или защото ще бъдете обхванати от несигурност и някои притеснения.

Близнаци – Въпреки че денят ви започва вяло, с меланхолично, унило настроение и енергия, постепенно ставате интензивно активни в професионалната сфера, изразявайки своите желание за ново начало и нови планове.

Рак – Ще бъдете доста дипломатични, гъвкави и адаптивни към ситуациите. След много даване и вземане, ще почувствате необходимостта да сте у дома, далеч от тълпите. Най-вероятно след един такъв натоварен ден ще се почувствате уморени и ще искате да се оттеглите по-рано, за да си починете.

Лъв – Ще бъдете амбициозни, динамични и в същото време достатъчно дипломатични, за да не възникват проблеми и напрежение. Вероятно ще се окажете с хора, които имат способността да подкрепят вашите планове.

Дева – Денят ви започва с ежедневните рутинни задължения, като се справяте с тях по най-добрия възможен начин, въпреки че на моменти ще почувствате, че смелостта ви изоставя. Въпреки това, вие постепенно ще възвърнете загубената си енергия.

Везни – Искате да свършите работните си задължения по-бързо и да се насладите по-дълго на свободно време. Подбирайте думите си разумно, независимо в чия компания сте и ще се покажете в най-добрата си светлина.

Скорпион – С влизането на Луната във вашия 6-ви дом следобед и с образуващият секстил с Плутон, вие преоткривате своята енергия, своята екстровертност и необходимостта да проектирате личните си стремежи.

Стрелец – Тъй като ще бъдете емоционално натоварени днес, може да възникнат някои семейни проблеми, с които трудно ще се справите. Избягвайте прибързани заключения и действия поради моментни импулси и най-вече избягвайте да се ядосвате на близките си.

Козирог – Всичко, което изглежда ново и динамично, предизвиква интереса ви и е възможно да проявите интерес към колективна дейност. Днес гледате по-оптимистично, тъй като чувствате, че можете да разчитате на силните си страни и личната си работа.

Водолей – Повишената общителност и желанието да си сътрудничите по най-добрия възможен начин с другите днес, въпреки че е добре да внимавате да не се възползвате в някои случаи или пък да не се възползват от вас.

Риби – Искате да избягате от отговорности и задължения и дори да не правите нищо на практика, ще имате склонност да мечтаете и да правите планове за бъдещето. Ще почувствате вътрешните си пориви по-интензивни.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Във времето от 14:33ч до 15:27ч да не се предприема нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети