Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 19 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 19 февруари 2024

Дневен хороскоп – понеделник – 19 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Въпреки че този работен ден може да е малко по-уморителен за вас, ще преминете през всичко по задоволителен начин. Важно е да не се отказвате. С добра организация можете да постигнете всичко днес без големи затруднения.

Телец – Очаква ви спокоен и стабилен ден, без неприятни изненади. Ще имате много работа днес, но няма да сте под напрежение, както през предходните дни. Можете да използвате излишното свободно време и положителна енергия, за да планирате някое приятно действие.

Близнаци – Вашият добре настроен вътрешен глас сега ще бъде по-силен. През цялото време ще бъдете по-разговорливи от събрание на вълнисти папагали в тропическа градина. Няма да е чудно, ако ушите на хората около вас започнат да горят днес.

Рак –Необходимо е да бъдете внимателни при всякакъв вид споразумения, подписване на договори или документи. Колкото и да изглежда невъзможно да промените някои ситуации, промените идват по-бързо, отколкото сте мислили.

Лъв – Предстои благоприятен ден, така че се опитайте да се възползвате максимално от него. Ситуациите ще се откриват сами и ще ви тласкат към целта ви. За тези, които са в емоционални връзки, малко усилия са достатъчни, за да се успокоят и подобрят отношенията с любимия човек.

Дева – Би било разумно да смекчите вербалното си изразяване и да избягвате дългите спорове с човека, на когото държите. Трябва да отделяте повече време за себе си и за това, което искате, за вашите потребности и нужди.

Везни – Повишен обем задължения, но не трябва да има повод за притеснение. Тази седмица има място за добър напредък и конкретни решения и ходове, но първо се отървете от натрупаните задачи, ако имате такива.

Скорпион – Този ден трябва да посветите изключително на почивка и забавление, за предпочитане без работа или задължения. Посветете се на любимия човек, изпратете му хубав знак на внимание и се насладете на добра и спокойна атмосфера.

Стрелец – Ще имате много работни ангажименти, но преди всичко те трябва да ви насърчават да бъдете малко по-креативни. Ако днес сте планирали да общувате някъде с вашата компания и приятели, имате много благоприятни обстоятелства да го направите.

Козирог – Очакват ви много променливи настроения. Бъдете малко по-позитивни. Направете детайлна подготовка за началото на новата работна седмица, за да няма излишни  проблеми. Може да получите покана да излезете: не се отказвайте.

Водолей – Ако Вселената можеше да ви изпрати текстово съобщение, тя щеше да ви изпрати сърце, усмивка и усмихнато лице с тромпет и конфети. Периодът, който ви предстои е подходящ за приключения, флиртове и приятна компания.

Риби – Не бързайте и не настоявайте за нищо, защото лесно може да се случи да има промяна на плана в последния момент. Обстоятелствата случващи се днес до известна степен ви устройват и вие се адаптирате лесно към тях.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят до обяд е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание, но не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Следобяд вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати