Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 20 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 20 март 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 20 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес трябва да намалите малко темпото – вие бягате напред с всички сили и така може да допуснете много грешки по пътя си. Планирайте бъдещето до последния детайл, за да можете накрая да постигнете целта си, но без фанатизъм.

Телец – Емоционалността ви се повишава, може би действията на другите ще ви дразнят по-често. Днес трябва да контролирате настроението си – не се потапяйте в негативни мисли. Вътрешният глас ще ви подскаже как да постигнете целта си по-бързо и по-лесно.

Близнаци – У дома може да изпитате внезапни изблици на активност, които могат да бъдат вложени като започване на общо почистване в дома или чрез актуализиране на интериора. Може би вечерта ще се появи желание за творческа работа.

Рак – Помислете за бъдещето - планирайки всичко до най-малкия детайл, можете да постигнете целта си по-бързо. Стремете се да бъдете в безопасна среда. Що се отнася до връзката ви, време е да внесете нещо ново в нея, за да я освежите.

Лъв – Добър ден за креативните хора. Мислете само за нещо хубаво и тогава денят ще бъде невероятен. Послушайте днес поривите на сърцето си. При пътувания е възможно романтично запознанство, което може да прерасне в нещо повече.

Дева – Днес ще бъдете изключително своенравни. Подходящо време за разширяване на интелектуалния ви хоризонт. У дома се опитайте да запазите спокойствие. Дори и да сте в лошо настроение, не си позволявайте да го изхвърляте върху семейството си.

Везни – Добро време за практическа домакинска работа. Дори ако има търкания в семейството ви, бъдете търпеливи и не давайте воля на емоциите. Ако не може да се постигне общо съгласие, оставете разговорът да продължи в друг ден.

Скорпион –Сутринта е възможен малък спад в концентрацията, но с напредването на деня ще имате все повече енергия. Имате много задължения, но въпреки това ще ги приключите. Любовта ще има положителен ефект върху настроението и мотивацията ви.

Стрелец – Днес доста ще се суетите и ще се заемате набързо с едно или друго. Не го правете по този начин - ще направите много грешки. По-добре е да подхождате разумно към задачите, да разпределяте време и да не бързате за никъде.

Козирог – Може би днес ще получите енергия и сила за нещо необичайно, ще почувствате желание да направите нещо, което не е типично за вас. Не се съпротивлявайте, защото именно енергията на Луната ви тласка там, където трябва.

Водолей – Възможно е леко подобрение в настроението, въпреки че някои проблеми все още съществуват. И все пак можете да се отпуснете, защото денят не носи нищо съществено - най-важното е, че няма и влошаване на нещата.

Риби – Най-важно е здравето сега. Не се самолекувайте, ако внезапно се почувствате зле - отидете по-бързо на лекар. Добре е да действате бавно, да почивате повече, отколкото да се напрягате. Прогонете неприятните мисли – те ще повлияят на настроението ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време.

Спокойствието и уравновесеността са естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

 

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети