Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 24 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 24 юни 2024

Дневен хороскоп – понеделник – 24 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Въпреки че през деня няма да имате  кой знае какви задължения, няма да е лоша идея да отделите вечерта малко време за почивка и релакс. Откровеният разговор с близък човек ще ви помогне да разредите напрежението от днес.

Телец – Разочароващ неуспех при завършването на проект може да ви накара да се съмнявате в способностите си. Внимавайте да не попаднете в този капан. Някои неща загатват за хубав и спокоен ден в любовната сфера за мнозина.

Близнаци – Денят е доста добър, за да свършите планираните задължения без особено форсиране. Няма причина да не прекарате този ден в спокойна и непринудена атмосфера, отделяйки много внимание на човека, когото обичате.

Рак – Хубаво е да се вслушвате повече в подсказването на интуицията. Тя ще ви насочи по правилния път и така ще избегне сериозни грешни, за които ще съжалявате. Независимо от необходимата почивка, днес все още имате много задължения вкъщи.

Лъв –В любовен план би било хубаво и желателно всичко да е спонтанно, без натрапване на някакви теми и сериозни разговори. Бъдете креативни и изненадайте любимия човек с приятно предложение за среща.

Дева – Уредете си пореден ден за организирани и спокойни занимания. Може да чуете неприятни слухове за себе си по време на работа. Има вероятност някой от колегите нарочно да излъже за вас, за да навреди на репутацията ви.

Везни – Спокоен ден без намеци за съществени промени. Не се натоварвайте със задължения. Отпуснете се. Вероятно ще се чувствате по-малко уверени от обикновено, тъй като емоционално днес ще сте малко по-чувствителни.

Скорпион – Готови сте да предприемете решителни действия, но ситуацията ще изисква предпазливост. Вниманието към детайлите и търпението ще ви помогнат да избегнете грешки. Денят ще бъде спокоен и едва ли ще донесе голяма промяна.

Стрелец – Днес сте пълни с енергия и може би ще започнете да правите планове за пътуване, може би за удоволствие или пък за работа. Щастливият шанс (независимо с какво е свързан) ще намери път към вас по най-неочаквани пътища.

Козирог –Всички бизнес лостове трябва да бъдат здраво в ръцете ви и под контрола ви и през този ден. Желателно е да се занимавате с недовършени дела и да се насочите към подготовка за нови предизвикателства. Ще си прекарате страхотно, ако сте планирали среща с приятели.

Водолей – Днес вероятно всичко ще ви се получава така, както бихте искали. Търпението ще бъде вашият ключ към успеха в този ден. Обстоятелствата са благоприятни за вас. Не бързайте да споделяте плановете и тайните си с никого.

Риби – Вие сте очарователни и хората са привлечени от положителната ви енергия. Не са изключени и нови запознанства, които може да имат романтично продължение. А могат също така да ви открият нови възможности. Внимавайте с парите, възможни са загуби.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението са възможни резки промени без видими причини.

Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати