Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 25 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 25 септември 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 25 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес не сте в много общително настроение. Комуникацията обаче е от съществено значение. Винаги има възможност за доразвиване на нещата. Вашите цели може да са във фокуса, но енергията ви трябва да остане за други неща.

Телец – Днес животът ви изправя пред още едно препятствие, но тъй като нищо не може да ви попречи да постигнете целите си, ще преодолеете трудностите за нула време. Много е важно да спазвате правилата, защото има повишен риск от глоби.

Близнаци – Това е доста напрегнат ден, който носи рискове от моментно невнимание, които пренебрегвате. Чуждите реакции могат да ви объркат, така че изчакайте търпеливо, не вземайте важни решения сега.

Рак – Днес гледате на ситуацията много по-оптимистично, отколкото през последните няколко дни. Не се отказвайте точно сега, скоро ще постигнете целта си и така ще осъществите всичко, за което сте мечтали преди.

Лъв – Ден, изпълнен с достатъчно напрегнати моменти, които могат да доведат до грешни решения поради негативни емоции или чувства. Най-доброто, което можете да направите днес, е да бъдете по-учтиви и разбиращи към всеки.

Дева – Добре е днес да не приемате нищо на сериозно и да разчитате на собствената си преценка, когато вземате важни решения. Някой от околните иска да ви даде урок и би било добре да сте подготвени за неочаквани неща.

Везни – Това е ден с интересна динамика, която ви подканва да излезете от зоната си на комфорт и да си позволите нови подходи, по-спокойно отношение към проблемите, пред които сте изправени отдавна.

Скорпион – Ден, в който предизвикателствата имат преобладаваща положителна страна, по-трудно забележима. Добро време да намерите вътрешния си мир и баланс, ако напоследък ви липсват. Единственото условие би било да се грижите повече за себе си, за истинските си нужди.

Стрелец – Може да ви бъде връчена торба, пълна със задължения и отговорности в професионалния ви живот. Това вероятно ще доведе до някакъв вид психически натиск и напрежение. Днес здравето може да се превърне в проблем.

Козирог – Любовният живот изглежда малко сложен, така че поемете инициативата и се опитайте да разрешите проблемите. Опитайте се да завържете разговор с партньора си, за да се отървете от всички недоразумения между вас.

Водолей – Може да почувствате, че нестабилността в личния живот ви прави емоционално слаби. Да се разрази спор със съсед или ваш колега е доста вероятен в този ден и ще внесе горчивина в отношенията ви. Бъдете внимателни с въпросите, свързани с парите.

Риби – Атмосферата наоколо е приятна, знак, че е дошъл моментът да се разведрите и да забравите за всякакво безпокойство. Може да ви изненадат с добри новини. Днес ще получите някои възнаграждаващи резултати от вашите добри дела.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Информацията, която получаваме, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Не е подходящо за домакинска работа. Затова се опитайте да вършите само това, което е крайно необходимо. Повечето хора днес проявяват нервност, непостоянство, негодувание и нежелание за компромиси, както и болезнена емоционалност. Под атака са сърцето и нервната система, така че на тях трябва да се обърне специално внимание.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати