Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 27 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 27 март 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 27 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще бъдете по-решителни от всякога да постигнете нещо, което сте имали предвид от дълго време. Ще трябва да положите много усилия, за да постигнете задоволителна комуникация с тези, с които работите.

Телец – Вие сте леко нервни, защото днес ситуациите се развиват много по-бързо от обикновено. Трудно се ориентирате в някаква противоречива информация. В отношенията с партньора малките неща развалят добрите отношения. Възможни са недоразумения и дребни кавги.

Близнаци – Трябва да се опитате да забавите малко темпото и да прекарате известно време без да правите буквално нищо. Някои истини понякога е най-добре да се премълчат. В отношенията с любим човек някои ситуации ви притесняват много.

Рак – Време е да разперите своите криле и да правите това, което обичате и което искате. Време е за промени. Полагате съзнателни усилия, за да постигнете някои от мечтите си, но отделете време също за любов и приятелства.

Лъв – Може да сте получили бизнес предложение, което си струва да обмислите, но определено не трябва да вземате решение прибързано. Потърсете помощ или съвет от човек, на когото имате доверие. И двамата с партньора си сте готови да спорите за най-малкото нещо.

Дева – Денят е доста наситен със задължения, както редовни, така и непредвидени. Обикновено лесно се вписвате и контактувате с колеги и бизнес партньори, но днес сякаш говорите на различни езици. Всеки ви дразни в по-голяма или по-малка степен.

Везни – Бъдете дискретни относно плановете си. Чувствителността, която имате дълбоко в себе си, ви прави уязвими, въпреки че не изглеждате така в очите на другите. Не си създавайте сами притеснения и безпокойство.

Скорпион – Днес е важен ден за вашите лични избори, а емоциите ви са на възможно най-високо ниво. Чувствате силна умора на моменти, но това е само защото сте били твърде заети с милион отговорности твърде дълго. Не изкушавайте късмета си.

Стрелец – Днес е необходимо да сте много концентрирани, защото има опасност да сгрешите. Някои от вас пък може да се тревожат и за лични проблеми, които може да са свързани с някой от семейството, но и с емоционален партньор.

Козирог – Гледате реалистично на нещата, но понякога излизате извън релси и очакванията ви могат да бъдат твърде високи. Бъдете търпеливи и се фокусирайте върху наистина важните неща. Ще бъдете отдадени на дома, приятелите и близките, те ще ви зареждат с красива енергия.

Водолей – Светът се върти около идеи и думи. Тези дни сте твърде статични. Всичко, което искате да направите, изглежда отнема прекалено много време и това ви прави леко нервни. Не можете да скриете недоволството си.

Риби – Вие сте заобиколени от хармония, това е подходящият момент да срещнете нови хора. С колкото повече хора се свързвате, толкова по-добре ще се чувствате! Днес можете да промените посоката на нещата според вашите планове.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Звездите днес даряват чувственост и победа на емоциите над логиката, но здравият прагматизъм и егоизъм остават. С други думи, този ден е създаден, за да получим максимум изгода и удоволствие на първо място за себе си – дори и в любовните дела.

Днес вероятно ще преминете през определени изпитания или изкушения. Ще се наложи да се срещнете със сянката на вашия характер. Може би ще бъдете склонни към някакви неблаговидни действия или да предадете вашите принципи. Това може да е поради някаква внезапна вътрешна мотивация, за която не сте подозирали, че съществува. Не се ядосвайте за това, нито обвинявайте другите, нито потискайте тази мотивация. Използвайте ситуацията, за да внесете лъч светлина в тъмната част на душата си – осъзнайте този мотив и разберете причините за него.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети