Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 4 март 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 4 март 2024

Дневен хороскоп – понеделник – 4 март 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще бъдете в доста весело и социално настроение с Луна в Стрелец във вашия 9-ти дом, но денят крие известни клопки. Бъдете предпазливи. Може да има неочаквано развитие по финансовите въпроси.  

Телец – Финансовата сфера може да ви разтревожи, особено в следобедните часове, когато ще се образува квадратурата на Луната от вашия 8-ми дом с Нептун от вашия 11-ти дом. Ако не обърнете внимание, можете да станете жертва на измама, дори от някой познат.

Близнаци – Днес ще блеснете с интелигентността си в групови пространства и социални среди. Ще имате ясни цели и интереси, ще събирате информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения по въпроси, които ви касаят.

Рак – Уверете се, че обмисляте всички възможности, получавате правилната информация, за да можете да вземате правилните решения. В следобедните часове, когато Луната ще образува квадрат с Нептун, е възможно да бъдете засегнати емоционално, да станете уязвими и да искате да избягате от тягостни ситуации.

Лъв – В следобедните часове, когато Луната ще образува квадрат с Нептун, е възможно да бъдете емоционално разочаровани, тъй като ще откриете, че човекът, който ви интересува, играе двойна игра или просто се преструва пред вас.  

Дева – С голяма лекота ще споделяте мисли и мнения. В разговорите си ще бъдете доста проницателни, с добро възприятие и лесно ще разбирате другите. Правенето на интелигентен и правилен избор от ваша страна ще остави добро впечатление.

Везни –Може да станете жертва на ситуации, ще бъдете повлияни от околната среда и възприемчиви към външни стимули, в резултат на което  ще имате ясно изразена чувствителност, поради което ще предпочитате да се уедините.  

Скорпион – Програмата ви днес е изпълнена със задължения, които трябва да уредите и недовършена работа от практическо естество Не е изключено поради увеличените задължения през деня да се почувствате без сили и да не сте в настроение за общуване или срещи с хора.  

Стрелец – Очаква ви спокоен благоприятен ден, чудесен за възстановяване. Няма да е трудно да се разбирате с другите, мнозина ще поемат инициативата в общуването. Можете да се върнете към нещата, които се нуждаят от внимание и най-вероятно ще успеете да ги завършите.

Козирог – Изпълнени сте с положителна енергия. Вашата мотивация и вътрешната ви радост ще бъдат толкова големи в този ден, че хората ще ви следват естествено. Ще мотивирате околните да направят нещо различно и забавно.

Водолей – Общуването с хора, които са свикнали да критикуват всичко около себе си и да правят саркастични забележки за каквото и да било, може да развали настроението ви за дълго време. Стойте далеч от такива хора и денят ще мине много приятно.

Риби – Като цяло ще имате добро настроение през деня, но в следобедните и вечерните часове, когато Луната образува квадрат с Нептун, който е във вашия знак, това може да ви донесе утопични мечти и очаквания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пълен с огромна енергия, с която не всеки може да се справи. Събужда се жажда за приключения и екстремни действия. По-добре е пасивните хора да посветят този ден на почивка и сън. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятъра.

Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Луната е на празен ход от 17:42ч до 23:16ч и не се препоръчва да се предприема нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати