Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп –събота – 8 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп –събота – 8 октомври 2022

Дневен хороскоп –събота – 8 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Ако не се чувствате днес много бодри, по-добре избягвайте да се натоварвате и да поемате нови отговорности. Възможно е да се наложи да вземете важни решения. В любовните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Телец- Днес ще се стремите да наложите авторитета си над някаква ситуация. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни. не се изнервяйте заради незначителни проблеми. Постарайте се да отделите повече време на членовете на семейството.

Близнаци- Днес денят е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не контролирате действията и изказванията си, може да си създадете проблеми. Мнозина от вас ще се поддадат на романтични чувства.

Рак- Ще ви вълнуват важни за вас въпроси, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете ги и с други хора. Така ще можете да чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

Лъв- Ако са ви нужни съвети, обърнете се към хора, чийто професионализъм и компетентност са безспорни по дадените въпроси. В отношенията с близките могат да настъпят дребни спорове, които веднага ще съумеете да туширате.

Дева- Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено. Планетарните влияния носят вдъхновение, засилват въображението и креативността в любовни отношения.

Везни- Като цяло днешният денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче вероятно ще ви липсват стимули за работа или действия. В личните отношения могат да изплуват отново стари проблеми или да се появят нови разногласия.

Скорпион- Звездите ви съветват да се въздържате от излишно суетене и бързане.  Не се опитвайте да ускорите потока на нещата и не забравяйте да сте предпазливи. Само балансираният подход ще ви помогне да постигнете целите си.

Стрелец- Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте нивото на тяхната осъществимост и полезност. В главите ви също се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот.

Козирог- Денят се очертава да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Избягвайте да обсъждате клюки, може да се „насадите“ в неприятности.

Водолей- Днес могат да се надигнат някои ваши пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и вътре у вас. Съществува голяма вероятност лесно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

Риби- Днес ще бъдете движени от алтруизъм. Ще отложите някои планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Съветите на Фортуна

Днес всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили. Добър ден за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Ден за организиране на контактите, за учене и натрупване на информация. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Идеален за постигане на хармония. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

От 14:12ч до 18:58ч Луната е на празен ход и не се препоръчва да се предприема нищо важно.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати