Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 16 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 16 септември 2023

Дневен хороскоп – събота – 16 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – След като сте решили нещо, е трудно да се оставите да бъдете разубедени. Особено днес внимавайте да не се натоварвате твърде много. Някои други хора също имат очаквания към вас сега, но това ви поставя под напрежение.  

Телец – Сега нещата ще стават по-лесно от обикновено. Възползвайте се от възможността и направете следващите стъпки. Склонни сте да се заемете с нов проект с добра воля и ентусиазъм. Ако намерите правилния баланс, можете да постигнете голям успех.

Близнаци – Склонни сте да се губите в малките неща. Днес случайно може да попаднете в конфликтна ситуация. Възможно е да се опитвате да компенсирате вътрешното си недоволство с прекомерна консумация на храна, алкохол.  

Рак – Какво най-много бихте искали да правите този следобед? Едва ли това, което сте планирали. За няколко часа сте под вътрешно напрежение, което ви кара да реагирате емоционално и при най-малката провокация. Дайте си малко почивка.

Лъв – През деня сте твърде заети и нямате нужното време да отделите за близките си хора. Но ще компенсирате това вечерта и ще ви е приятно да сте близо до тези, които обичате, ще се чувствате комфортно с тях.

Дева – Използвайте инерцията и се активирайте. Ще ви бъде от полза и физическата активност. Чувствата ви се раздвижват. Ще преживеете няколко оживени и цветни часа. Днес изглеждате особено неустоими. Бъдете отворени към другите.  

Везни – Днес имате много ентусиазъм, когато става въпрос за справяне с ежедневните предизвикателства. Дори може да се захванете с неприятни неща. Това ще бъде по-лесно за вършене в този ден.

Скорпион – Днес имате повишено самочувствие и ясна воля. Избирате грешен път обаче, ако се втурвате напред небрежно. Едно малко нещо е достатъчно, за да предизвика бурна реакция от ваша страна. Помислете за вашия подход.  

Стрелец – Да се изразявате творчески е предизвикателството и възможността на този ден. Проучвателният подход ви позволява да идентифицирате несъответствията и да помислите над тях. Двойките може да се радват на стимулиращ секс.

Козирог – Каквото и да искат другите от вас, то ще трябва да почака. Трябва спешно първо да се погрижите за собствените си проекти, нужди, желания. Ако сте необвързани ще бъдете поглезени от звездите и ще установите контакт със симпатични хора, които харесвате.

Водолей – Ако нещо се обърка днес, не трябва да го приемате много присърце. Има голяма вероятност да се препънете в стари модели на поведение. Може да се сблъскате с последствията от вашите добри или лоши действия.

Риби – Вие намирате добри съветници под формата на вашия вътрешен глас или срещате тези гласове отвън. Решението, което търсите се намира в простотата на битието. Откажете се от всичко, което ненужно ограбва силите ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Занимавайте се само с текуща работа и не започвайте нищо ново. Активността в този ден е важна, но се концентрирайте само върху една, но най-важната задача. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Тези, които имат пасивен характер стават в този ден уязвими. 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети