Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24 февруари 2024

Дневен хороскоп – събота – 24 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви съветват да обърнете внимание на необичайните и нови мисли, които ще ви хрумнат в този ден. Помнете закона за привличането. Мислите са инвестиции; те носят дивиденти под формата на привлечени събития. Изпълнете мислите си с хармония, чистота, любов.

Телец - Може би днес ще прекарате деня в компанията на своите деца или внуци; също така, звездите ви съветват, че трябва да обърнете внимание на вътрешното си дете, да си спомните за неговите нужди. Запитайте се още сега: какво искам? Първият отговор, който ви дойде на ум е верния.

Близнаци – Звездите от вашия хороскоп ви съветват, че трябва да разтоварите ума си и за това може да се наложи да потърсите уединение. Потопете се в красива музика от все сърце. Тя ще издигне духа ви над всички земни грижи и ще изпълни вашите мисли с Божествена любов.

Ракът – Не забравяйте да възнаграждавате себе си. Изглежда, че напоследък се жертвате твърде много: когато давате, трябва да получите нещо в замяна - това е законът на баланса. Звездите казват, че днес е добър ден за усвояване на нови знания и умения!

Лъв – Вашият звезден хороскоп ви съветва, че не е добре, когато някои важни дела биват пожертвани за сметка на други по-маловажни. Не забравяйте да поддържате баланса и отредете почетно място на почивката.

Дева – Следващият път, когато си кажете: „Трябва, длъжен/длъжна съм“ – помислете добре: може би нещо може да се направи по по-различен начин, помолете висшите сили да ви покажат подходяща алтернатива, да ви открият нови пътища.

Везни - Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ангелите ви изпращат. Това може да бъде всичко: случайно дочута фраза, реклама в автобуса или на банер. Можете също така да помолите вашите ангели за напътствие.

Скорпион – Опитайте се да успокоите ума си. Събуждайки се сутрин, дишайте спокойно и дълбоко и помолете своите ангели-хранители за съвет. Обърнете внимание на мислите или образите, които ще дойдат при вас, следете знаците около себе си.

Стрелец – Вашето истинско аз е енергично, мощно, успешно и умно. Нека стане видимо за другите, като по този начин ги одухотворява и вдъхновява! Отървете се от гнева и негодуванието; не е необходимо да прощавате грешките, но простете на човека, който е сгрешил, за да намерите покой.

Козирог - Прочистете душата си от негативни мисли; всеки път, когато се хванете, че се появят, помислете как бихте могли да опишете ситуацията по различен начин; също така избягвайте да ругаете, отнасяйте се към всички внимателно.

Водолей - Дори да сте допуснали някои грешки, ангелите все пак ви гледат с любов и виждат вашата красива душа. Бъдете добри и към себе си. Преминете в режим на действие. Има неща, които изискват вашето внимание - и то без забавяне!

Риби – Прекарвайте по-често време в тих размисъл насаме със себе си! Изчистете ума си! Фокусирайте се върху вашите ценности и приоритети! Казвали ли са ви, че когато сте щастливи, вашата вътрешна светлина изпълва хората около вас с топлина.

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пълнолуние в 14:31ч в знак Дева. Не се препоръчва да започвате нищо ново. Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти” преди да предприемете нещо. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра.

Добре е да се отървете от старите неща. Хубаво е да прекарате денят с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Добре е да се помолите за душите на починалите близки. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се смята за опасен и сатанински, в който се появява злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир и спокойствие.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати