Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 25 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 25 март 2023

Дневен хороскоп – събота – 25 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да се доближите до промяна или нещо ново, което със сигурност ще повлияе на живота ви. Ако обаче започвате нещо ново и вълнуващо, внимавайте! Новостта може да бъде и опасна, ако не сте достатъчно подготвени за нея.

Телец – Може да сте стигнали до кръстопът. Има различни възможности, отворени пред вас. Ще се изправите пред някои избори, но днес не е денят да ги обмисляте. За щастие здравият ви разум няма да ви изостави.

Близнаци – Днес може би ще се сблъскате с по-деликатна ситуация. Вашият живот се състои основно от вашите решения. За по-добро утре трябва да започнете да действате днес. Ако искате нещо в живота, започнете да правите необходимите стъпки за това.

Рак – Марс ще даде на вашия знак достатъчно енергия за постигане на цели и преодоляване на някои предстоящи препятствия. Най-накрая мнозина ще успеят да се отърват от емоциите, които ви преследваха и ще се почувствате свободни.

Лъв – Нервността ви се дължи на позицията на Луната, която е в нехармоничен аспект с вас. Трябва да намерите баланс между всичките си качества и недостатъци и така ще се окажете на правилния път. Не вземайте прибързани решения, защото може да съжалявате по-късно...

Дева – Днешният хороскоп предсказва, че ще успеете да разрешите някакво витаещо усложнение. Пазете се от претоварване и почивайте повече вечерта. Използвайте този ден за укрепване на семейните отношения.

Везни – Никой не казва, че последният период от живота ви е бил лесен. Време е да се примирите с миналото си. То трябва да остане зад вас. Вие обаче имате способността да продължите напред и да поемете по пътя, който вашите звезди са ви предначертали.

Скорпион – Не стойте затворени вкъщи, поканете някого да излезе с вас. Днес щастливо събитие ще ви поведе в нова посока и ви остава само да се възползвате от благоприятните планетни влияния. В крайна сметка обстоятелствата ще ви направят много доволни.

Стрелец – Някои ангажименти рискуват да бъдат отложени или някои неща, които сте планирали да направите, не могат да бъдат доведени до край. Очаква ви нещо като много приятна новина, интригуващо послание, успешно пазаруване или интересна среща.

Козирог – Днес много от вас ще се чувстват доста уморени и няма да имат сили или желание да правят нищо. Това е времето, когато се нуждаете от почивка и възстановяване. Използвайте уикенда да си върнете добрата форма.

Водолей – Отдайте се на обичайните ежедневни неща, без да искате много и без да се оплаквате. Слънцето носи добро настроение и ви прави по-силни, по-жизнени и по-весели. Може да имате интересен завършек на седмицата.

Риби – Звездите казват, че днес не е подходящ ден за вземане на решения, затова трябва да оставите важните решения за други дни. Бъдете по-внимателни и помислете преди всичко за здравето си! Вашето собствено тяло е по-важно от всичко, така че то трябва да получи най-доброто отношение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проявете своите възможности и заложете фундамента точно днес. В този ден всичко ще ви се отдава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много подходящи са сега за изговаряне положителни утвърждения и формули. Вашите замислени дела могат да започнат да се осъществяват. Да се избягват лъжите, клюките и всякакво интригантстване. Хубаво е да си поплачете в този ден, сълзите са пречистващи.

След 18:00 часа Луната преминава на празен ход, който ще продължи до 03:43 часа на следващия ден.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати