Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 3 юни 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 3 юни 2023

Дневен хороскоп – събота – 3 юни 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви предупреждават за напрегнатия емоционален фон тези дни и ви съветват да не преминавате границите, установени от етикета и здравия разум. Търпението на партньора ви също си има граници.

Телец – Денят ще премине много по-интензивно, отколкото може да се очаква, но няма да има непреодолими трудности. Бъдете готови да се върнете към някои стари дела, да поправите грешки или нещо повредено.

Близнаци – Днес обкръжаващата ви среда може да ви създаде много проблеми и да внесе допълнително напрежение в личните ви отношения. По някакъв начин трябва да изгладите ситуацията, да успокоите гневните емоционални изблици на партньора си.

Рак – Следобед ще трябва да положите известни усилия, за да се справите с емоциите. Ще бъдете по-избухливи от обикновено и това може да се превърне в неприятности. Опитайте се да не се поддавате на мимолетни импулси.

Лъв – Няма да имате днес непреодолими трудности, можете да се справите с останалото. Гладкото развитие на събитията е малко вероятно в днешния ден. Възможни са кавги и недоразумения между партньорите.

Дева – Ако започнете деня в добро настроение, тогава всичко ще се нареди добре. Хубаво е да намерите малко време за домакинските задължения и пак да остане време за вас за отмора. Не е подходящо време за романтика.

Везни – Следобед вероятно ще искате да се отпуснете, да отвлечете вниманието си от грижите и проблемите. Ако обстоятелствата позволяват, добре е да го направите. Ограничете контактите и срещите в този ден.

Скорпион –В този ден обстоятелствата могат да се усложнят. Ако сте достатъчно дипломатични, все пак ще имате шанс да преодолеете бариерата или да облекчите ненужното напрежение. Не се надявайте на пълна идилия.

Стрелец – Опитайте се през целия ден да забелязвате знаците, които съдбата ви изпраща, и се възползвайте от ситуацията навреме. В този ден може да бъде подложено на изпитание спокойствието и търпението ви.

Козирог – Днес ще ви бъде много полезно умението да се разбирате с различни хора, да намирате подход дори към тези, които не са склонни към общуване. Възможни са неприятни изненади с вас или ваши близки.

Водолей – Ще искате да свършите много неща, но е важно да прецените правилно силите си и да не се претоварвате. С нещо в поведението си може да предизвикате някой да излее гнева си върху вас. Не предприемайте никакви инициативи.

Риби – Денят има тежка енергия. Дори незначителните събития могат да ви изнервят и да изпуснете нервите си. Стойте далеч от хора, които обичат да правят критични забележки по всякакъв повод.                                                 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

Задължително трябва да се победи плътта и желанията иначе се разрушава астралното тяло на човек. Проявете самодисциплина, в противен случай минутната слабост може да ви донесе големи неприятности. Да се споменава и говори за проблемите в този ден е нежелателно, за да не ви „подслушат” тъмните сили.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати