Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 30 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 30 септември 2023

Дневен хороскоп – събота – 30 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Изключително ценен момент, какъвто не сте имали отдавна, в който не е нужно да правите нищо, а е достатъчно да спрете, да се свържете със себе си и да се потопите във вътрешния си мир. Всички сътресения, конфликтни ситуации или предизвикателства от последния период сякаш се разтварят бавно.

Телец –Днес всичко ще върви точно както желаете! Хармонично, спокойно и приятно! Имате възможност да успеете в това, което правите, въпреки че задълженията, които имате, са много и може да се нуждаете от помощ.

Близнаци – Вашият ден може да е изпълнен с противоречия. Ще прескачате от едно нещо на друго. Обстоятелствата могат да ви поставят в деликатна ситуация. Може да попаднете дори между два воденични камъка.  

Рак –Късметът очевидно е на ваша страна, във всяко ваше движение, действие и постъпка! Смело може да поемете инициативата за това, което отдавна мислите. Интересът на околните е насочен към вас, тъй като успявате да ги очаровате с лекота!

Лъв – Звездите ви дават цялата си подкрепа, давайки ви възможност да превърнете желанията си в реалност. Можете буквално да се натъкнете на добра възможност, но можете и да я пропуснете напълно, ако не реагирате с нужната бързина.

Дева – Отделете време да помислите зряло и спокойно. Решенията, които бихте взели днес, са от решаващо значение за развитието на вашето бъдеще. Днес е добре да избягвате напрежението и да говорите спокойно с околните.

Везни – Звездната ви карта подсказва, че сте готови за процес на вътрешна алхимия, в който възприемчивата ви страна хармонично се слива с активната страна. Умът се привежда в съответствие с изборите на сърцето, следователно вече не изпитвате това безпокойство, този вътрешен смут, произтичащ от нерешителността и двойствеността.

Скорпион – В междуличностните си контакти и отношения останете спокойни и решителни! Не се нуждаете от арогантност или егоцентризъм, за да постигнете това, което искате! Проявете търпение и не прибягвайте до прибързани действия.  

Стрелец – Не приемайте нищо твърде лично днес. Ако е възможно, опитайте се да прекарате известно време сами. Време е да свалите маските, да се погледнете в огледалото и да се запитате кои сте. Ако се чувствате уморени, напрегнати, нещастни, това е защото сте достигнали лимита с направените компромиси и не можете повече да продължавате така.  

Козирог – Старайте се да бъдете обективни и да приемете и гледните точки на другите. Запазете спокойствие, дишайте дълбоко и се опитайте нормално да общувате. Резултатите може да се окажат изненадващо приятни.

Водолей – Звездите ви призовават да следвате сърцето си във всичко, което правите, независимо от съмненията на ума ви или обезсърчаването на другите. Откажете се от компромисите, които не си заслужават, кажете истината, вървете към сбъдването на една мечта, в която наистина вярвате.  

Риби –Това, от което се нуждаете, е малко повече време за себе си и заслужена почивка. Иска ви се да останете в къщи и да забравите за всичко друго. Използвайте го като възможност да помислите над живота си и да настроите своята чувствителна и грижовна природа.   

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Събота е ден на Сатурн. Денят е свързан с духовна трансформация, преодоляване на съмненията и познаване на космическите закони, за изучаване на духовни текстове. Прекрасен период за медитация и духовно съзерцание. Този ден може да премине много интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща.  

По-добре е да прекарате повече време със семейството си у дома. Бъдете отворени за нови неща, които идват в този ден. Контролирайте се и поддържайте вътрешния си баланс. Не спорете с членовете на вашето семейство. 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати