Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 6 май 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 6 май 2023

Дневен хороскоп – събота – 6 май 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен – Денят, в който трябва да поработите върху импулсивността си – с прибързани реакции може да нараните чувствата на близките си. Използвайте уикенда, за да свършите натрупаните задължения. Мислите ви за някаква работа не ви дадат покой, но трябва да си починете и да обмислите това на бистър ум.

Телец – Днес някаква досадна намеса (среща) ще ви попречи да получите истинско удоволствие от деня. Дори чувството за хумор и философското мислене няма да ви спасят от раздразнителност. Ако не искате да хабите енергията си за негативни емоции, опитайте да се овладеете.

Близнаци – Днес ще бъдете по-доверчиви от обикновено. Възможно е някой да се опита да се възползва от това. Не прибързвайте с важните решения. Няма да е толкова лесно да оцените обективно текущата ситуация.

Рак – Очаква ви благоприятен и ползотворен ден.  У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ. Втората половина на деня е подходяща за семейни събития, срещи с близки.

Лъв – Не бъдете толкова упорити и амбициозни днес. В този ден се водите от своите емоции и инстинкти, които могат да се превърнат както в сила, така и в слабост за вас в личния живот.  Възможна е повишена сексуалност.

Дева – Днес трябва да сте по-внимателни при работа с пробождащи и остри предмети. Поради небрежност можете да пострадате. По-добре е да не проявявате прекомерна предприемчивост и инициативност в романтични моменти.

Везни – Разбирането с любимите хора понякога може да бъде трудно; верояятни са разногласия и спорове. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси: днес едва ли е възможно да се намери решение, което да се хареса на всички.

Скорпион – Не всичко ще е лесно, но все пак ще успеете в много неща. Обичайните методи едва ли ще бъдат ефективни, така че се пригответе да импровизирате и да измислите нещо ново. Външни обстоятелства може да доведат до промяна в настроението.

Стрелец – Бързо ще се справите с дребните домакински задължения, няма да срещнете трудности при решаването на битовите въпроси. Ще има достатъчно време за почивка и общуване с приятели, забавления, развлекателни пътувания.

Козирог –Дори да ви се струва, че сте пълни с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшиво чувство. Може би в късния следобед ще изпитате умора или срив, причинен от стреса от изминалите дни. Ето защо не трябва да посещавате шумни колективни събития и да поемате куп задължения.

Водолей – В събота и неделя работете върху самочувствието си, което обикновено не ви липсва, но спадът на енергията ще ви накара да се почувствате апатични и без желание за общуване. Ще имате време да направите всичко, което сте планирали, и дори повече. 

Риби – Днес ще бъде опасно за вас да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол колкото е възможно повече. Може би други ще провокират и вбесят, но не бива да му се поддавате.

                                           

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символът на този ден е гълъбът, който носи със себе си мир, хармония, почивка, радост, добри новини. Денят е изпълнен с много хармонична енергия. Време е да се отпуснете от активните напрегнати дейности, за отдих и пасивност. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да бъдете унили и тъжни, денят да ви се стори скучен, мрачен.

Този период е добре да се прекара в спокоен ритъм и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е отреден да помогне за възстановяването на силите. Ако почувствате излишък от енергия, по-добре е да се изпрати в творческото русло, за да не отиде в прибързани и необмислени постъпки. На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си. Не се дръжте предизвикателно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети