Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 23.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 23.10.19

Дневен хороскоп – сряда – 23.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Прибързаността е неприемлива, както и общуването с неприятни хора. Не обръщайте внимание на провокаторите. В късните часове на деня се увеличава вероятността от конфликт. Може да възникне поради факта, че започвате да се месите в делата на други хора.

Телец – В този период се чувствате твърде опитни и давате съвети на дясно и на ляво. Това може да доведе не само до конфликти, но и до доста сериозни неприятности. Няма нужда да се намесвате в живота на други хора, както и да се опитвате да ги поправяте. 

Близнаци – Днес ще имате категорично нежелание да правите нещо, но трябва да надмогнете себе си. Мнозина ще бъдат апатични и отнесени. Енергията на деня наистина не е подходяща за активност, инициативи, сериозни дела.

Рак – Денят не е подходящ за сложни начинания и дела. Действията ви днес трябва да бъдат много добре обмислени. Труден ден по отношение на комуникацията и разбирателството с околните.

Лъв – По време на работа не се занимавайте със сложни въпроси, само с обичайните неща. Може да се обърнат за съвети към вас, но не бързайте да ги давате. По-късно това може да ви донесе сериозни проблеми. 

Дева – Възможно е да възникнат неочаквани моменти, които да доведат до преразглеждане на целите и плановете за близко бъдеще. Опитайте се да обърнете внимание на малките неща, те могат да играят важна роля.

Везни – Сутринта може да ви завладее мързел и апатия, но не им се поддавайте. Дори и да бъдете помолени да помирявате други хора или да им помогнете да оправят отношенията си, не правете това. Добрите намерения ще ви донесат само проблеми. 

Скорпион – Не е време за важни въпроси и дела, по-добре е да си почивате. Не е подходящо за активната дейност. Някои дребни и маловажни неща могат да станат причина за по-сериозен конфликт в личните отношения.

Стрелец – Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

Козирог – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Водолей – Предстоят ви много задачи, но мързелът или апатията ще ви попречат да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация - релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Риби – Днес ще бъдете по-чувствителни от обичайното, но и по-склонни открито да казвате какво мислите. Внимателно подбирайте думите, тъй като другата страна може да разбере всичко погрешно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен и съзерцателен ден. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага. Не е толкова важен видът на дейностите, колкото темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо излишно. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара денят в уединение и размишления. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. При приемане на каквито и да било решения е добре да се ръководите изключително от интуицията.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Във времето от 12:16ч. до 22:31ч. Луната се движи на празен ход и не трябва нищо важно да се започва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети