Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп –сряда– 08.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп –сряда– 08.09.21

Дневен хороскоп –сряда– 08.09.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес е възможно да попаднете в ситуация, която ще изисква да бъдете изключително съсредоточени и смели. Опитайте се да се контролирате и да избягвате конфликти и емоционални изблици. Дръжте главата си изправена и приемете всичко достойно и спокойно.

Телец – По пътя могат да се появят неочаквани препятствия, които малко ще ви изхвърлят от пътя и вашето търпение ще бъде подложено на изпитание. Отложете, ако се налага плановете си, изчакайте по-благоприятни моменти.

Близнаци – На хоризонта ще се появят големи възможности за нови контакти, обмен на информация и придобиване на нов опит. Всички форми на комуникация ще бъдат изключително продуктивни днес.

Рак – Не се опитвайте да правите големи стъпки във вашите дела. Хората днес могат да бъдат агресивни, нападащи и критични към вас. По-добре просто да излезете бързо от ситуация, в която няма да се чувствате добре.

Лъв – Ще се справите много добре със задачи, които изискват добра организация, отговорност и независимост. Да помагаш на някого не означава да правиш всичко вместо него, така че по-скоро предложете път към решение и след това се оттеглете на разстояние.

Дева – Не се страхувайте да продължите с плановете си. Днес е добър ден да започнете нещо ново. Наскоро успешно сте събрали необходимото количество информация. Сега е моментът да я използвате правилно.

Везни – Имате нещо на ум, но обмислете нещата внимателно, преди да се захванете с нещата. Обсъдете възможните проблеми с близки хора. Подходящ момент за пазаруване, но внимавайте да не харчите излишно.

Скорпион –Напоследък работите на пълни обороти и близките ви може да се чувстват малко пренебрегнати. Днес е идеален за релакс и почивка. Спокойната атмосфера ще ви позволи да се съсредоточите върху личния си живот и нещата, които са важни в живота ви.

Стрелец – Днес е добър ден за завършване на нещата, които вече са започнали. Може да се чувствате ограничени в емоциите си и да не можете да установите по-дълбоки отношения, но не се притеснявайте за това. Ако не искате да се включите в по-задълбочен разговор, не се насилвайте да го правите.

Козирог – Ще имате възможност да реализирате смелите си идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно обстоятелствата. Спокойно анализирайте получената информация, не правете прибързани заключения.

Водолей – Насочете вниманието и всичките си усилия за решението и довършването на започнатите и недовършени дела, не трябва да бъдат отлагани повече. Старайте се да се съсредоточите върху позитивното мислене.

Риби – Днес е подходящ момент да въведете ред в живота си.  Най-добрият начин да излезете от потискащото състояние е да се погрижите за себе си: да се храните правилно, да спите повече или да си вземете отпуска. Умът ви след това ще бъде достатъчно отпочинал, за да се справи с проблемите, които ви срещат.

Съветите на Фортуна

Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Препоръчва се да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Сега тялото се обновява астрално. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове. Активира се менталът.

Не бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети