Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 17 април 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 17 април 2024

Дневен хороскоп – сряда – 17 април 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия и следобед. Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.

Телец – Фокусирайте се върху довършването на нещата, които сте започнали. Тези, които се занимават със счетоводство или финанси, трябва да бъдат особено внимателни и да проверяват добре всички цифри, парични транзакции.

Близнаци – Сутринта ще е суетна, често ще се разсейвате от дребни неща. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа до обяд, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да влезете в работещия коловоз и тогава всичко ще върви доста добре.

Рак – Суетенето около вас ще ви отвлече вниманието от текущите задачи. Не бързайте да вземате решения, първо помислете и претеглете внимателно всичко. По-добре е да откажете посещенията на официалните институции поне до обяд.

Лъв – Ще можете да направите предложения за подобряване на работните процеси, които ще срещнат горещо одобрение от колеги и ръководство, но това трябва да стане през втората половина на деня. Способността ви да защитавате гледната си точка ще бъде отлична.

Дева – Тези, които ще трябва да подписват важни документи, трябва да проверят отново данните, за да не допуснат случайни грешки. Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели. Можете да отидете на гости или да останете у дома и да съберете цялото семейство.

Везни – Ще имате склонност да се занимавате с няколко неща едновременно и често ще се разсейвате. Това може да няма най-добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното.

Скорпион – Ще има шанс да се докажете в работата и да получите заслужена похвала от ръководството. Вие сте решени да се състезавате и да печелите, звездите са на ваша страна, така че вероятността да спечелите е голяма.

Стрелец –  От обед нататък всичко ще започне да се подобрява забележимо. Ще видите светлата страна на много неща. Някои Стрелци ги очаква ново запознанство, което може да прерасне в засилен романтичен интерес.

Козирог – Комуникацията с колеги и други ще върви трудно преди обед. Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят.

Водолей – Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент. За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите и хармонизирате връзката помежду си. Подходящо за семейно събиране.

Риби – Вечерта емоционалният фон ще се подобри. Отношенията с любимия човек ще заблестят с нови цветове. Можете да си починете добре след тежък ден или да се отпуснете в компанията на цялото семейство.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:44ч - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви пречи или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова сега може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 13:44ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети