Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 20 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 20 септември 2023

Дневен хороскоп – сряда – 20 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие отделяте твърде много време и внимание на работата (кариерата), защото се притеснявате. Вместо това трябва да се отпуснете малко, но все пак можете да постигнете това, което искате. Ще можете да постигнете и общо съгласие по трудни въпроси.

Телец –Денят ще е напрегнат и изпълнен със служебни задължения, но ще се чувствате щастливи и енергични. Винаги сте били изключително внимателни към работата си и вашето внимание към детайлите ще ви спечели подкрепата и одобрението на вашите началници днес.

Близнаци – Избягвайте да затъвате в недовършените си задачи. Не бягайте от отговорностите си. Сега е подходящият момент да изпълните всичките си задължения. Ще имате нужда от дисциплина и фокус, за да изпълните задачите си, както и здравословна доза воля.

Рак – Днес е засилено вашето въображение. Ще разкриете своята романтична същност. Непременно отидете някъде с приятели и се забавлявайте. Също трябва да покажете и своята практичност в работата. Като цяло, това е много позитивен и оптимистичен ден за вас.

Лъв – Днес можете да направите първата крачка към изпълнение на задължение или връщане на услуга. Упоритостта с която вършите работата, ще даде плод в далечното бъдеще. Може да се провалят плановете ви да прекарате време с любим човек.

Дева – Вероятно днес ще сте в по-сериозно настроение. Практическите въпроси от живота ще изискват вашето внимание. Но вие сте пълни с вяра и оптимизъм и сте готови да поемате рискове на най-дълбоки емоционални нива.

Везни – Има голяма вероятност днес да постъпите по напълно неприсъщ за вас начин и вероятно смелостта ви ще бъде доста неочаквана. Може да се държите по-агресивно или напористо от обикновено и това ще изненада хората около вас.

Скорпион – Вие сте доста амбициозен човек, способен да организира добре делата си в допълнение към преследването на мечтите си. Силата на собствените ви романтични чувства вероятно ще изненада дори вас днес.

Стрелец – През този период активно ще решавате делови и производствени проблеми, но това ще е свързано с лични сблъсъци, борба на мнения и интереси. Желанието ви за лидерство и активност в професионалната или политическа сфера ще бъде в своя пик.

Козирог – Днес не трябва да се натоварвате физически. Може да възникнат леки проблеми, свързани с болки в гърба и врата. Хората страдащи от стари наранявания или артрит, ще изпитат известен дискомфорт. Затова не се препоръчва да правите нищо напрегнато.

Водолей – Днес ще бъде сравнително спокоен ден, но трябва да използвате това време, за да приведете делата си в някакъв ред. Бъдете внимателни и избягвайте преговори, отговорни събития, сключване на сделки и големи финансови разходи.

Риби – Днес ще се чувствате много емоционални. Умът ви е изпълнен със смесени емоции. Така че сега не е най-доброто време за вземане на важни решения относно романтичния ви живот. Това обаче е страхотно време за любов и романтика, особено ако вече сте в сериозна връзка.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи много провокации. Бъдете много внимателни със словото. Всички произнесени думи имат тенденция да се реализират в материален план. Дори най-обикновените думи имат сега голяма мощ. Следете какво изричате, не пожелавайте на никого зло, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено.

Може да сте склонни да говорите, да осъждате другите, да изричате прибързани думи, но днес напразно не говорете. Затова пък е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати