Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 22 ноември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 22 ноември 2023

Дневен хороскоп – сряда – 22 ноември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Средата около вас е леко напрегната, особено когато става въпрос за работа и се отразява малко на любовния и семейния ви живот. Вие сте напрегнати и искате да ускорите нещата, но звездите определят друго. Използвайте вечерта да се помотаете с приятели.

Телец – Енергиите са напрегнати и вие много добре го усещате, но също така знаете, че не трябва да се отказвате, когато виждате целта. Вие сте поробени от някои вярвания, които не са толкова рационални. Послушайте приятел, който се опитва да ви отвори очите.  

Близнаци – По пътя към реализирането на вашите планове, не забравяйте, че всички успехи идват само когато е подходящо времето за това. За всяко нещо си има време под небето. Вие сте заобиколени от хора, чиято съдба по някакъв начин ще зависи от ходовете, които ще направите.

Рак – Усещате вече приток на енергия, която ви липсваше. В същото време се увеличават нови задължения, които започват да ви тревожат. Отпуснете се, именно защото ви предстои период на упорита работа. Може да влезете в сериозен конфликт, защото сте надценили възможностите си.

Лъв – Имате нужда от по-добра концентрация и ясни мисли. Трябва да вземете решение по някои важни въпроси или проблеми. Миналото може да почука на вратата ви, но добре помислете дали широко да я отворите. Емоционална нестабилност.  

Дева – Получавате нов прилив на енергия, която ви зарежда с динамика и ентусиазъм, така че използвайте я разумно. Няма значение дали сте прави, просто се придържайте към работата си и запазете мнението си за себе си, особено когато не е поискано.

Везни – Обременени сте от нерешени въпроси. Не ви остава нищо друго освен да говорите сериозно за всичко с когото трябва. Ситуацията не е лесна за решаване, защото сте обвързани от житейски обстоятелства, на които не можете да повлияете.

Скорпион– Този ден ви се дава за любов, вълнение и флирт.  Които нямат емоционален партньор, чрез компания с други хора, могат да срещнат интересен човек! Тези, които са във връзка или брак, могат да посветят вечерта на гушкане и да се оставят просто да погълнат всяка част от партньора си.

Стрелец – Бавно, но много сигурно навлизате в тихо пристанище. Времето е на ваша страна, няма да срещнете спънки, нещата ще вървят гладко и във ваша полза. Вече го усещате. Отпуснете се и просто се насладете на хармонията и баланса, които носите.

Козирог – Направете компромис, ако искате да се възползвате от страхотна възможност да осребрите своята креативност и чувство за естетика. Препятствие, което би могло да бъде предотвратено, е временно, но само ако не се съпротивлявате.

Водолей – Слагате край на нещо изоставено, проточило се доста дълго време. Самоконтролът е необходим, ако искате да избегнете конфликт с началниците си. Не правете на други хора това, което не искате някой да прави на вас.

Риби – Притеснява ви атмосферата в къщи, затова ви се струва, че всички останали проблеми са маловажни. Имате усещането, че никой не ви разбира, защото не получавате благодарност в домакинството за всичките усилия, които сте вложили. Не сте ли малко повече свръхчувствителни?

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:28ч - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 10:48ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. Луната е на празен ход от 17:11ч до 19:21ч. Не е подходящо за важни дела. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати