Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 27 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 27 септември 2023

Дневен хороскоп – сряда – 27 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Изразете себе си през тези дни, дори ако никой не ви моли за това или дори ако смятате, че ще бъде безполезно. Мнозина просто чакат да разберат вашите мисли, какво наистина кара сърцето ви да бие!

Телец – Това, от което се нуждаете, е малко чар и мистерия. Ако се информирате повече, вие също ще можете да бъдете като тези хора, на които толкова много се възхищавате! Двойките наистина трябва да се опитат да променят рутината си.

Близнаци – Дори ако все още не сте позволили на рационалността да ви завладее,  това не означава, че чувствата ви са толкова ясни за хората, които казвате, че обичате.  Понякога се опитвайте да бъдете по-нежни и мили!

Рак – Ще имате солиден ден, за да се организирате добре в доста спокойна атмосфера и да се подготвите за следващия период. Преразгледайте още веднъж бавно, без да бързате всички обстоятелства, свързани със зараждането на някакви нови идеи, проекти.

Лъв – Положителните обстоятелства в областта на любовните отношения трябва да се използват преди всичко с намерението да започнете нова история или да издигнете съществуващото състояние на партньорските отношения на по-високо ниво. И не си правете оглушки.

Дева – Предстои доста спокоен ден, така че се очаква да изпълнявате планираните си задължения по задоволителен начин. Не се оставяйте да се изморите много физически. В любовта също може да очаквате спокойствие в този ден.

Везни – За повечето представители на знака този ден носи малко по-ниско ниво на енергия, но все пак е реалистично да постигнете всички планирани задължения. Може да очаквате благоприятен ден в областта на любовните отношения, при условие че сте готови да коригирате прекалено високите си очаквания.

Скорпион – Много време и енергия могат да ви отидат днес, докато подредите някои останали дребни неща от предишния период. В сферата на любовта е особено важно да не се притеснявате много и да не натоварвате себе си и любимия човек с някои по-маловажни неща. Бъдете по-спокойни.

Стрелец – Повечето от вас имат реален шанс да постигнат нещо, ако се организират достатъчно добре. Не се напрягайте, имате нужда и от достатъчно почивка. Време е да започнете поне един директен любовен ход.

Козирог – Поради натовареност със задължения, поради умора днес няма да сте съвсем в стихията си. Опитайте се да бъдете максимално точни и конкретни в намеренията и действията си. С малко повече усилия имате солидни шансове да успеете в любовните завоевания.

Водолей – Този ден може да бъде много важен за разрешаване на дребни дилеми. Справете се и с по-дългосрочните планове. После посветете този ден на себе си и на това да се насладите на всичко, което ви подхожда най-добре.

Риби – Трябва да внимавате, когато вземате решения, защото в момента сте склонни към лоши преценки. Този ден ви носи много красиви и положителни фини емоции, на които повечето от вас трябва да се насладят максимално.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Това е ден за освобождение от тежестта на миналото и възможността за достигане на ново ниво на развитие. Днес съдбата ни изпраща хора и ситуации, които свързани с нашите кармични постижения. Можете да видите пречките в живота си, които трябва да бъдат преодолени. 

 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати