Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28 февруари 2024

Дневен хороскоп – сряда – 28 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще се притеснявате дали ще успеете да свършите всичко навреме. Трябва да се организирате по-добре и всичко ще се реши повече от благоприятно за вас. През втората част на деня излизане с приятели и опити да очаровате някого.

Телец – Вие сте в позитивно настроение, така че лесно ще се справите с всяка напрегната ситуация на работното място. По същество сте спокойни, защото разбирате, че не си струва да се нервирате за всяко нещо. Разбира се, трябва да бързате малко, за да свършите някои неща, но успявате. Не падайте духом, това е моментно настроение.

Близнаци – И днес на работното място няма да цъфтят рози, но все пак ще се борите максимално успешно с идващото неудовлетворение. Втората част на деня е малко по-добра, някой ще иска да ви развесели. Не се противете.

Рак – Днес сте се умълчали, заровили сте главата си в задълженията  и работата, нямате намерение да обръщате ни най-малко внимание на хората, с които работите и които ви заобикалят. Просто искате да свършите това, което имате възможно най-скоро и да се приберете у дома.

Лъв – Възможно е да сте се доверили на някого повече, отколкото този човек заслужава и сега сте разочаровани от действията му. Може би е най-добре да се отдадете изцяло на задълженията си и да се дистанцирате от всичко, което се случва.

Дева – Сутрешните събития ще бъдат твърде бързи за вашия вкус, тъй като ще ви трябва време да се пренастроите. Днес не разчитайте на никого. Колегите са склонни да не спазват обещанията си, други също могат да ви разочароват. С напредването на деня ще се чувствате по-добре.

Везни – Вие сте доста статични и мрачни, въпреки че няма реални причини за подобно нещо. Възможно е да сте преуморени или някои ситуации да са ви изтощили психически. Най-добре ще е да си починете или да прекарате време в компанията на приятели, които могат да ви повдигнат духа.

Скорпион – Разкъсвате се между задължения и някакви лични нужди, но ще се опитате да балансирате и хармонизирате всичко това. Не се доверявайте на обещанията на другите. Повече от вероятно е те да не бъдат изпълнени. Всичко, което трябва да направите, е да разчитате най-вече на себе си.

Стрелец – Ако сте креативни или имате нужда от артистично вдъхновение – днес ще функционирате перфектно. Но ако работата ви е от друг тип, внимавайте – възможни са грешки, възможно е напрежение, общо взето всичко е възможно да развали плановете ви. И настроението ви ще бъде променливо.

Козирог – Необходимо е повече внимание при всякакъв вид сделки. Прегледайте всичко, което правите, защото е възможно да сбъркате или да не обърнете внимание на важен детайл. Във връзка с любим човек се чувствате неудовлетворени. Липсва инициативността на партньора ви и това не ви харесва.

Водолей – За съжаление днес трябва да вършите задачи, които не ви харесват много, но сте наясно, че вече не можете да ги отлагате и да ги замитате под килима. Чакате с нетърпение някои ситуации да се задействат. Наясно сте, че обстоятелствата работят във ваша полза, но се дразните, че това не става по-бързо.

Риби – Днес не е вашият ден. Наистина се опитвате да се впишете не само в бизнес обстоятелствата, но и в общуването с колеги и сътрудници, обаче сами забелязвате - трудно е.  Вие сте свръхчувствителни, може би малко уморени и би било най-добре да се усамотите и да си починете добре следобе                           

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви грози през него. В този ден хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящо само за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Луната през целия ден се движи на празен ход, затова не се препоръчва да предприемате нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати