Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 29 ноември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 29 ноември 2023

Дневен хороскоп – сряда – 29 ноември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Във всичко, което се опитвате да свършите днес, има някои неясноти и ще е добре не само да имате повече търпение, но и да проявите повече разбиране към околните. Хубаво би било да премервате думите си внимателно.

Телец  – Днес е важно е да успеете да запазите положителни мислите си, дори ако те са свързани с неясното бъдеще и не сте сигурни дали ще станат реалност. Така ще можете да избегнете всякакъв вид обезсърчаване.

Близнаци – Ще прекарате деня с добро настроение, изпълнени с ентусиазъм. Добра новина и хармонията на околната среда ви зареждат с оптимизъм. Независимо от добрите вибрации, бъдете готови за евентуален дискомфорт, който може да се появи вечерта.

Рак –Внимавайте какви отговорности и договорки приемате, защото не сте в състояние да спазите всички споразумения. Днес сте в променливо настроение и склонни към нервност и избухливост, особено по отношение на близките хора.

Лъв – Захванали сте се да вършите няколко неща едновременно. Макар че сте способни на подобни приключения, днешните транзити не ви обещават големи успехи и постижения. По добре е да движите нещата едно по едно, хем така ще бъдете по-спокойни.

Дева – Днес избягвайте да излизате на предна линия. Самочувствието, отговорностите, задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Има вероятност да проявите прекалена емоционалност.

Везни – Не се поддавайте на манипулации и натиск, придържайте се към собственото темпо и денят ще премине значително спокойно. Не отдавайте твърде голямо значение на тези, които ви критикуват само поради собствената си скука.

Скорпион – Днес сте набелязали много неща за вършене и очаквате бърза реализация на нещо. За съжаление не всичко се развива с желаните темпове. Търпението не ви е силна страна, така че има известно напрежение и недоволство.

Стрелец – Денят е значително наситен емоционално. Подходящ момент за символично сбогуване с миналото. Реагирате често импулсивно, с което усложнявате отношенията с околната среда. Не губете излишно време за празни приказки, избягвате дълги обяснения и спорове.

Козирог – Днес недейте да сте бързаци и не си давайте много зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно сигурни в своите решения, трябва да се преразгледат още веднъж или да ги отложите за по-късно.

Водолей – Старайте се да стоите далеч от хора с негативно излъчване, в противен случай ще се натоварите емоционално и психически. Днес сте лесно податливи на чуждо влияние. Не се доверявайте прекомерно на никого, понеже може да бъдете измамени.

Риби – Нещата днес няма да вървят съвсем по план. По време на работа могат да възникнат проблеми, които имат нужда от спешно решение. Може да откриете, че настроението и енергийните ви нива спадат. Имате твърде много идеи, но сте нерешителни.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят се свързва с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония. Човек трябва да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не изпада в крайности. Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. да се избягват всякакви прояви на грубост, безцеремонност, агресия, да се повишава глас. Приветства се умереността и вътрешния комфорт.

Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище. Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не се препоръчва активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Необходимо е да се прояви скромност в чувствата. Благоприятно за уединение.

 

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети