Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 12 декември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 12 декември 2023

Дневен хороскоп – вторник – 12 декември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Възможно е да попаднете в скандал на работното място заради клюки на жена. Звездите ви съветват да не се поддавате на провокации, защото след кратко време ситуацията сама ще се изясни и всичко ще се нормализира.

Телец – Ако не бързате и сте внимателни, можете да се справите с всичко, което сте си поставили за цел. Не е изключено някой да ви упрекне, че сте упорити и че не се съобразявате с мнението на другите. Не обръщайте внимание на забележките.

Близнаци – Би било добре да обърнете повече внимание на семейството си и най-вече на партньора в живота. Смекчете нервността си в разговори с по-възрастен човек в семейството! Запазвайте спокойствие и избягвайте конфронтация.

Рак – Възможно е да срещнете човек с опит във вашата сфера на дейност, с когото да имате изгодно сътрудничество в близко бъдеще. Препоръката към вас за днес е да бъдете внимателни в разговорите с по-възрастни роднини, за да избегнете кавги.

Лъв –Денят е добър за бизнес, с големи шансове да постигнете всичко, което сте си поставили за цел и да получите очакваните ползи, но звездите ви съветват да не се занимавате с няколко неща едновременно, защото рискувате да изразходите енергията си.

Дева –Възможно е член на семейството да не спази обещание относно парична сума.  Не бързайте да го критикувате, защото може да има обективни причини. Днес би било добре да проявите повече гъвкавост в отношенията си с приятели и членове на семейството.

Везни –На сантиментално ниво се очаква да забележите промяна към по-добро, вероятно чрез разсейване на някои напрежения, които ви причиняват главоболие напоследък. Прекарайте вечерта с любимите си хора.

Скорпион –Заради напрегнатата атмосфера отношенията с околните могат да пострадат. Хороскопът ви за деня ви съветва да отложите срещите с приятели и да избягвате да пътувате с кола, защото рискувате да попаднете в неприятни инциденти.

Стрелец –Не си правите строг график за днес, защото е възможно да възникнат непредвидени събития. Промените могат да бъдат във ваша полза, при условие че реагирате своевременно и се възползвате от появилите се възможности.

Козирог – Избягвайте склонността си да вземате прибързани решения, защото рискувате да направите грешки с дългосрочни последици. Би било разумно да контролирате нервността си в разговорите с партньора в живота, защото в противен случай съществува риск от обтягане на атмосферата в семейството.

Водолей – В първата част на деня е възможно да станете импулсивни поради неразбирателство с колега или началник. Контролирайте нервността си, защото в противен случай рискувате да направите изявления, за които ще съжалявате.

Риби – Предстои доста напрегнат ден, затова организирайте времето си максимално добре и ясно поставите приоритетите си. Не предприемайте дейности, които изискват интензивни усилия, защото може да не сте в най-добрата физическа форма. Може да сте леко раздразнителни, заради натрупания стрес и умора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е неблагоприятна, има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема силите. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети