Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 14 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 14 март 2023

Дневен хороскоп – вторник – 14 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това е благоприятно време за вашите дейности, но вредно, ако бездействате. Във всеки случай се пазете от внезапни емоционални или финансови импулси! Ако сте необвързани, днес може да успеете да съблазните някого.

Телец – Интимните вълни ви подтикват към краткотрайно удоволствие. Усещате, че натрупаната енергия кипи у вас. Би било хубаво да се отпуснете и да се вслушате в основните си нужди. Може да ви дойде неочаквана помощ.

Близнаци – Днешната Луна в Стрелец ви подхожда, защото няма да откажете малко прилив на енергия, за да изпълните различните задачи, които са ви възложени. Избягвайте да си създавате главоболия, ако срещнете мнение различно от вашето.

Рак – Ще се почувствате по-добре, ако положите усилия за себе си. Вие сте по-емоционални от обикновено. Всъщност това необичайно поведение ще предизвика възходи и падения. От вас зависи да контролирате тези тенденции.

Лъв – Ако сте внимателни и отваряте очите си на четири, ви очакват добри възможности, приятни изненади, щастливи съвпадения. Ще бъдете самодоволни, пълни с чар и търсачи на удоволствия. Да бъдете екстроверти също ще помогне.

Дева – Ще се изразявате по-ясно и точно, но не забравяйте да бъдете търпеливи с другите. Отложете вземането на дългосрочни решения. Днес сте в много отбранителна позиция. Не приемайте шегите буквално.

Везни – Очаквайте пълен ден с промени в плановете си. Днес ще трябва да изясните собствената си позиция, за да върви работата ви по-гладко. Помислете внимателно как да представите идеите си интелигентно, за да постигнете хармония.

Скорпион – Луната засилва влиянието си и може да ви накара да се напрегнете, да се чувствате неудобно и разсеяно, бъдете предпазливи и премерени в действията и реакциите си. Добре е да си намерите ангажиращо и уединено занимание.

Стрелец – Луна намираща се във вашия знак е много стимулираща, ще ви донесе жизненост и креативност. Оставете вашите идеи да ви водят, може да бъдете приятно изненадани от събитията през този ден. Не подценявайте дипломатическите си умения. 

Козирог – Ще успеете да поддържате енергийните си нива високи и работното ви натоварване ще се стабилизира в хармония. Може да поемате само пресметнати рискове. Вие сте под влияние на вашите либидни желания, които ви тласкат към излишък.

Водолей – Вашата най-голяма сила се намира в дипломацията днес... Затова ще бъде полезно да балансирате вашите понякога радикални или провокативни позиции. Аргументирайте допълнително предложенията си, като бъдете толерантни към другите.

Риби – Докато сте зависими от други хора, за да направите своя избор, не можете истински да се развивате. Време е да вземете твърди решения и да се придържате към тях за едно възнаграждаващо бъдеще.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 Бъдете последователни с ангажиментите си и не планирайте повече, отколкото можете да поемете. Присъстват оптимизъм и ентусиазъм, които ви насърчават да отидете по-далеч и по-напред. Може да се случи да се почувствате разочаровани, защото с най-добри намерения ще искате да направите нещо за някого, но този човек няма да разпознае вашето добро намерение.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети