Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16 април 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16 април 2024

Дневен хороскоп – вторник – 16 април 2024 - Tribune.bg

Овен – Ползвате се с авторитет в своя кръг. Околните ще ви възприемат като човек, на когото могат да разчитат. Някои моменти от този ден ще ви дадат усещането, че пред вас са отворени различни бъдещи възможности.

Телец – Вашата бизнес активност и постоянство ще ви помогнат да преодолеете препятствията и да постигнете най-високи резултати. Изглеждате привлекателно и разбира се, няма да липсва внимание от страна на противоположния пол.

Близнаци – Ще имате много идеи за реализиране, които могат да донесат много добри резултати в бъдеще. Звездите ви съветват да започнете редовно да правите физически упражнения, за да се почувствате много по-добре.

Рак – Настроението ви е нестабилно и можете да преминавате от радост към тъга и обратно доста често. Разчитайте на интуицията си, тя ще ви подскаже правилния отговор/път, независимо дали става дума за любов или пари.

Лъв – Днес ще почувствате, че имате много работа и изискванията към вас са високи. Способността да организирате времето си ще ви помогне да се справите с планираните задачи. Можете да дадете ценни съвети на другите, хората около вас ще ви изслушат с голям интерес и уважение.

Дева – Посветете този период на работа върху душата и тялото си. Диетите ще донесат безценни ползи за тялото ви. Не използвайте експресна загуба на тегло, такива методи ще бъдат плачевни. Изберете правилна, балансирана, дълготрайна диета.

Везни – Всички около вас ви възприемат като много отговорен човек и емоционалното ви равновесие е очевидно за всички. Звездите ви съветват да обърнете внимание на храненето, да изберете диета, която ще ви помогне да поддържате добро здраве, да имате повече жизненост и физическа енергия.

Скорпион – Днешният ден води до недоразумения и конфликти, така че ще имате нужда от малко повече спокойствие от обикновено. Преди да кажете нещо, преценете възможната реакция на другата страна. Емоционалното състояние е доста променливо през целия ден.

Стрелец – Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Благодарение на повишеното си самочувствие успявате да спечелите хората на своя страна. В любовта може да имате късмет, планетарните влияния ви дават много положителна енергия.

Козирог – Бизнес делата ще напредват успешно. Погрижете се за вземането на важни решения, завършването на нещата, но не забравяйте за семейните отношения. Опитайте се да сведете до минимум използването на външни източници: медии, социални мрежи

Водолей – Що се отнася до любовта, денят не е подходящ за създаване на нови връзки. Ако искате да очаровате някого, по-добре го отложете за друг път. За тези, които вече имат връзка, звездите съветват да не бъдат прекалено откровени и критични с партньора си.

Риби – Вие сте много възприемчиви и емоционални през днешния ден. Вероятно някой ще ви изнерви и ще станете отбранителни. Звездите ви съветват да не приемате случващото се прекалено лично и да общувате с хората спокойно.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Добре е да се планират краткосрочни дела, особено тези, които изискват физическа енергия. Полезно е да се спортува, но да се внимава да не се получат физически наранявания. Посещението при зъболекаря и фризьора е по-добре да се отложат. Да се избягва да се пие големи количества алкохол, силен чай и кафе. По-добре е да ги замените с чиста вода. Както се казва ”Чиста водица, мирна главица!” Трябва да бъдете много внимателни, когато боравите с огън, остри режещи инструменти.

Днес ни очакват всевъзможни изненади. Екстремните ситуации падат като сняг върху главата. Уж всичко сме предвидили и сме се подготвили, но не и за такъв обрат на събитията. Наистина ли обаче е неочаквано? Може би тайно сте се страхували от нещо, а мисълта както знаете е материална. Така че настойчивите страхове увеличат вероятността от неприятни събития. Настроението е променливо, емоционално.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети