Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18 юни 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18 юни 2024

Дневен хороскоп – вторник – 18 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Решавате проблеми, възникнали по вина на някой друг и не сте доволни от това. Възможно е да имате ухажор/ка, който е много упорит/а, но въпреки това подходът никак не ви харесва. Добре ще ви се отрази една медитация.

Телец – Мислите си за седмицата и новите задачи, които си поставяте. Който ви разбира, ще му е лесно да си сътрудничи с вас. Ако тялото ви подсказва, че е уморено, следвайте инструкциите му. Приятен ден за ново запознанство.

Близнаци – Възможно е да не сте добре организирани и да ви е много трудно да изпълните всички задължения, които имате за този ден. Важно е да сте отворени към всякакви нови възможности. Връзката ви може да се промени към по-добро, ако положите усилия.

Рак – Прекалената ви чувствителност може да ви създаде проблем днес. Намерете свободата, която търсите, просто като вървите по линията на най-малкото съпротивление. Животът не трябва да е труден или сложен. Бъдете себе си.  

Лъв – Имате възможност да покажете колко сте отдадени на работата и колко е важно за вас да напредвате в това отношение. Възможно е отношенията с партньора ви да не са най-добрите и да се чувствате виновни за това.

Дева – Вашата експанзивна природа упорито ще се опитва да се сближи с другите днес, но може да не успеете. Имайте предвид, че не всеки има нужда от съвет. Давайте го, само ако някой ви го поиска. Във вашата природа е постоянно да се намесвате в живота на хората, опитвайки се да им помогнете. Устоявайте на това изкушение.

Везни – Като цяло сте в добро настроение, единственото, което ви притеснява е нерешителността, която също може да повлияе на настроението ви. Ако ви е трудно да вземете решение или да изберете, решението винаги е просто. Отложете вземането на решения, докато не се почувствате по-добре.

Скорпион – Намалявате много от днешните дейности до минимум. Липсва ви и сила, и мотивация. Една от причините за такова състояние е органична. Тъй като звездите диктуват динамика, почивка, движение, релакс - вслушайте се в техните съвети.

Стрелец – Вашите обширни, ясни цели се движат напред днес с всички сили, но ако изпитвате някакво съмнение, намалете малко темпото. Това е един от онези дни, когато несигурността може да спре напредъка ви. Тайната на успеха е да обмислите всички възможности и да се доверите на инстинктите си.

Козирог – Днес много по-лесно ще контролирате емоциите си. Ще изглежда, че управлявате цялата енергия около вас. Единственото, за което трябва да внимавате, е нерешителността. Когато попаднете в ситуация, в която трябва да реагирате и не сте сигурни как, би било най-добре да се отдръпнете малко.

Водолей – Днес може да сте малко объркани, защото нищо няма да изглежда подходящо за вас. Това може да се случи, ако внезапно се окажете изправени пред избор и не знаете какво да изберете. Всички избори ви се струват разумни и се страхувате, че може да пропуснете нещо, ако изберете само един.  

Риби – Може да очаквате, че през днешния ден ще успеете да постигнете положителни решения. Предстоят ви хубави промени. Ще имате солидно споразумение с любимия човек. Чувствате се страхотно в кожата си!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите, особено ефективно е, когато го правите не за себе си, а за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в този ден, означава, че нарушавате енергиите на деня.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати