Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 21 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 21 март 2023

Дневен хороскоп – вторник – 21 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен – Започвате на пълни обороти, готови да посрещнете всички предизвикателства без големи затруднения. Вие сте в добра любовна форма, просто трябва да балансирате всичко с днешния натоварен работен график.

Телец – Пред вас се открива период на реални възможности за напредък. При адекватно разпределение на отговорностите, имате много реален шанс да свършите почти всичко навреме и по задоволителен начин.

Близнаци – Въпреки че в хороскопа ви няма сериозни предупреждения, свързани със здравето, все пак обърнете внимание и подсилете имунитета си. Освен възможните колебания на налягането, погрижете се за почивка и качествен сън.

Рак – Търпението не е вашата силна страна, така че всъщност е най-голямото изкушение, с което може да се сблъскате днес. Може да се очаква някои Раци наистина да се затворят в любовната си черупка и да наблюдават всички събития незаинтересовано отстрани.

Лъв – Всички професионални дейности, които добре сте подготвили и планирали за този период, ще успеете да реализирате безпроблемно, с много висок процент ефективност. Силната мотивация е чудесна основа за успешни делови резултати.

Дева – На практика нищо не би трябвало да ви затруднява, независимо дали става въпрос за вече планирани дейности или ако възникнат допълнителни задължения, ще имате достатъчно енергия за всичко. Не отлагайте задачите за по-късно, защото в противен случай може да имате проблеми със сроковете.

Везни – Предстои потенциално много добър ден за Везните. Трябва да държите всичко под контрол и да решавате проблемите стъпка по стъпка. Епилогът на днешните любовни събития зависи от това какво искате и в каква позиция сте.

Скорпион – Променливо настроение ще ви съпътства през този ден, ще бъдете в свой собствен свят, заети от собствените си мисли. Не е препоръчително да пренасяте нервността у дома, защото можете допълнително да усложните нещата и да увеличите напрежението.

Стрелец – Започвайки с високо ниво на работна енергия и мотивация, всичко сочи към успешен ден за повечето Стрелци. Насочете повече енергия към връзката си, оттеглянето и дистанцията не са благоприятни.

Козирог – Не би трябвало да има непреодолими препятствия по пътя към реализацията на повечето бизнес/делови задачи. Не очаквайте, че всеки може и иска да следва вашето работно темпо, колкото и реално и логично да е то.

Водолей – Денят не е благоприятен за някои конкретни любовни действия и ходове, така че е добре днес да сте сдържани и да избягвате ненужните хитрости. Ако поставите собствените си интереси на първо място, лесно ще има прехвърчане на искри.

Риби – Не е време за големи планове, а да се отдадете на потока от събития и да му се насладите. Поработете малко върху емоционалните си отношения. В любовните ви отношения могат да се случат променливи неща.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес нищо важно не се препоръчва да предприемате, никакви нови дела. По-добре е да се занимавате с не много важни неща, с дома и домакинството. Силно нараства вероятността от възникване на всякакви конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Трябва да избягвате фалшивите, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Не бъдете доверчиви, не вярвайте на никакви обещания. Съмнителните факти и цифри обезателно проверявайте. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. Силите и енергията отслабват. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури. 

Луната е на празен ход от 17:59ч до 18:02ч. Както целия ден, така и в този интервал избягвайте да предприемате важни неща. Настъпва новолуние в 19:24ч в знак Овен.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати