Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23 април 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23 април 2024

Дневен хороскоп – вторник – 23 април 2024 - Tribune.bg

Овен – Може да има напрежение в отношенията ви с партньора, но лесно можете да разведрите ситуацията, ако намерите правилните думи. В този ден сте в състояние да почувствате потенциала си, да поемете инициативата в свои ръце и да овладеете дисхармонична ситуация.

Телец – Ще подхождате към всеки въпрос много практично и отговорно, което ще ви помогне да вземете правилното решение. Възможно е днес да срещнете пречки и трудности, а хората да ви опонират. Всичко е временно.

Близнаци – Успех ви очаква, ако възприемете иновативни идеи и не сте прекалено критични към новата информация, която получавате. Звездите ви съветват да бъдете дипломатични, да не се изправяте срещу агресивни и заядливи хора, да не влизате в открит конфликт с тях.

Рак – Вие сте донякъде капризни и непостоянни. Възможно е да има противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства. Въпреки че се смятате за много изтънчен човек, лесно можете да обидите околните и да предизвикате недоразумения.

Лъв –Възможно е партньорът да изрази несъгласие за нещо. Нещата ще кулминират в експлозивни емоции и ще се създаде излишно напрежение. За съжаление подобно действие може да ви постави в нежелана позиция днес, ако не внимавате.

Дева – Звездите ви съветват да внимавате с финансите си, не е желателно да давате пари назаем и в никакъв случай да не се забърквате в авантюри и съмнителни предприятия. До вечерта настроението ви ще стане непредсказуемо и несигурно за вас и околните.

Везни –Това е вашето време и трябва да излезете от сенките. Днешната планетарна енергия ще ви принуди да действате. Това не е благоприятен период, когато трябва да търсите скрития смисъл на всяко изречение. Ограничете разходите за удоволствие.

Скорпион –Имате силна вътрешна енергия и трябва да поемете водещата роля във всичко, което правите днес. Ако не внимавате, можете да попиете цялото това лошо настроение, което е около вас. За предпочитане е да избягвате спорове.

Стрелец –Вие сте пълни с ентусиазъм, но това не означава, че трябва да вярвате на думата на всички. Самоувереността е най-силното ви оръжие по отношение на любовта. Но не давайте обещания, които не можете да изпълните.

Козирог – Обръщате внимание на материалната и финансовата сфера на живота. Времето е подходящо за обсъждане със семейството на въпроси, които по един или друг начин са свързани с пари. Проявете търпение към близките си, дори мненията ви да не съвпадат по някакъв начин.

Водолей – Звездите ви съветват да бъдете учтиви и услужливи, когато общувате с другите, това ще ви помогне да направите добро впечатление на хората. Може да дойдат пари, които не сте очаквали. Денят е подходящ за духовни практики.

Риби – Чувствате се недоволни поради някои съмнения. За да неутрализирате това състояние, не трябва да прекарвате деня сами. Общуването с близки и приятели ще ви зареди с положителни емоции за дълго време и ще възстанови нарушения вътрешен баланс.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бъдете по-внимателни, по-предпазливи, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните. Днес е актуална поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Ден на изкушенията. Събитията зависят от пътя, който ще поемете и от реакциите ви към тях -  посоката, в която ще ви отведе пътя на съдбата. 

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Възможни са разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

• Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.
• Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си.
• Прекарайте известно време в уединение и медитация - днес можете да разберете много неща за себе си и за живота.
• Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

Луната целия ден (от 02:25 до 18:21ч) се движи на празен ход. Не е подходящо за нищо ново, нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети