Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 26 септември 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 26 септември 2023

Дневен хороскоп – вторник – 26 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес имате висок жизнен потенциал. Емоции всякакви няма да ви липсват. Често вашите вътрешни импулси ще ви подтикват към предприемане на различни действия, но внимавайте да не сгафите в нещо заради своята прибързаност.

Телец – Днес трябва да сте концентрирани напълно в сериозните и важни неща. Скоро ще видите първите положителните резултати от вашите усилия. Запазете доброто разположение на своя дух и устойчивостта на настроението.

Близнаци – Сега, когато другите вероятно очакват по-решителни действия от вас, вие сте склонни повече да философствате. Денят ви не е лош, но ще направите по-добре, ако бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и говоренето.

Рак –Днес на повечето от вас ще им върви определено. Ако получите предложение, за каквото и да се отнася, не бързайте да давате отговор. С времето ще получите още информация, която ще ви е полезна и ще ви помогне да вземете правилното решение.

Лъв – Енергията на този ден ще ви носи радост, прилив на жизненост и добро настроение. Личният живот получава нов импулс, става по-богат и по-динамичен. Има малка вероятност от пораждане на спорове и конфликти, затова бъдете по-внимателни.

Дева – Препоръчително е да бъдете въздържани и да заемете изчаквателна позиция. Да се избягват всякакви спорове и остри дискусии, тъй като рискувате всичко да се обърне срещу вас в даден момент. Благоприятно е за уединение и самоанализ.

Везни –Днес ще покажете висока активност. И така трябва, ако искате да покорявате света по някакъв начин, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите и пречките една по една.

Скорпион – Днес може да имате доста ползотворен ден. Ще имате добра възможност да направите нещо интересно и полезно. Моментът е подходящ да помислите за нови дела. Ще вземете правилните решения, защото трудностите не ви плашат.

Стрелец –Възможно е някои от вас да се сблъскат с непредвидени трудности. Не всичко ще върви по начина, по който сте очаквали, но ще се справите, ще намерите начин да постигнете целите си. Понякога най-ефективни са дръзките, експериментални методи.

Козирог – В днешният ден може да изпитате по-силни страсти и емоции. Конфликтите могат лесно да се възродят от едното нищо с хора, които се опитват да ви дават съвети, да ви поучават и да влияят върху вашите решения, дори да ви оказват натиск.

Водолей – Старайте се да нямате големи претенции и очаквания към другите. Фокусирайте се върху това, което зависи от вас самите. Имате добри идеи. Този ден е подходящ за обучение, разширяване на хоризонта, както и за дейностите, които допринасят за развитието на вашите таланти.

Риби – Денят е подходящ да се намери решение на натрупаните проблеми. Комуникацията с любим човек ще донесе удоволствие и добро настроение. Позитивните емоции ще са вашата движещата сила през деня. Благоприятно за любовни отношения.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Подходящо време за уединение, размисъл и да се помолите за себе си и близките си. Трябва да бъдете спокойни, разумът да преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Благоприятен ден за изграждане на отношения с близките. Ако сте скарани с някого, днес има шанс да сключите примирие. Духовното начало на този ден ви позволява да усетите партньора си най-пълно и да получите максимално удоволствие. Решенията, взети в този ден, са най-правилните. Нека сетивата ви ръководят, доверете се на вътрешното аз. Не трябва да плачете и да се сърдите. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.

 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати