Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27 февруари 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27 февруари 2024

Дневен хороскоп – вторник – 27 февруари 2024 - Tribune.bg

Овен –Активен ден. Възможни са незначителни разногласия с колегите, но вие просто се отдръпнете и запазете спокойствие. Ще имате желание да останете сами. Успех на всички занимаващи се с творчество.

Телец –Възможни са леки блокажи и трудности, които обаче бързо ще преминават. Предстои успешен период като цяло. Бъдете самомотивирани и пълни с ентусиазъм. Свободните Телци ще бъдат по-общителни, повече в движение и в занимания, които харесват.

Близнаци – През деня ви очакват голям брой задължения, но вие лично сте в добро настроение и ще ви е приятно да сте заети с работа. Възможни дребни проблеми в отношенията, които ще преодолеете с добра комуникация.

Рак –Не е моментът да разчитате на непроверена информация или нечии обещания и въз основа на това да градите планове и да вземате решения. Желанието ви да решите нещо или да започнете нещо ново е силно, но в този момент няма място за бързане.

Лъв – Има ситуации, които ви натоварват. Включете в храната си повече зърнени храни, пресни зеленчуци и плодове. Това ви е необходимо за по-доброто функциониране на стомаха и храносмилателните органи.

Дева – Сега е подходящият момент да започнете да обръщате повече внимание на диетата си. Направете лека детоксикация и за всеки случай - време е по-често да обикаляте зеления пазар и да купувате много плодове и зеленчуци.....

Везни –Днешният ден ви носи стабилност и известна доза спокойствие в емоционалните отношения. Най-добрият начин да прекарате този ден е, ако се включите в развлекателни дейности с приятели. Забавлявайте се!

Скорпион – Днес ще трябва да се справите с някои трудни обстоятелства и да се адаптирате към нови ситуации. Вярвате, че действията на хората, с които работите, са пряко насочени срещу вас. Не приемайте събитията твърде лично, възможно е това да е просто стечение на обстоятелствата.

Стрелец – Професионалните, както и други задължения, които имате, ще ви „изяждат” времето (и нервите), ще ви карат да се чувствате понякога слаби, немотивирани, статични. Навлезли сте в период на по-голям разход на енергия и трябва да компенсирате силите на тялото си чрез пълноценно хранене.

Козирог –През днешния ден ви очакват доста задължения и се чувствате леко разфокусирани. Опитайте се да сте по-отдадени на работата, за да не допуснете съществена грешка. Има лека несигурност в отношенията с любимия човек, капризност.

Водолей – Днес ви очаква натоварен ден, отчасти защото сте се натоварили с огромен брой задачи и отговорности. Може би бихте могли да преразгледате плановете си и да отложите нещо за следващите няколко дни.

Риби – Опитайте да не се натоварвате много с някакви натрапчиви мисли, а да се посветите на работата, особено на изостаналата. Планирайте един свободен следобед. Има възможност да се видите с някого, когото не сте виждали от дълго време.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е огледален. Събитията, които се случват трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността отваря очите ни, за да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.  Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна. 

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати