Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 28 март 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 28 март 2023

Дневен хороскоп – вторник – 28 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Настроенията ви може да са леко променливи, но вие ще проявите достатъчно воля и решителност, за да постигнете всичко, което искате. Действията ви ще бъдат подкрепени от звездите. Късметът и той ще е с вас за всеки случай.

Телец –Някои планетни влияния ви пристискат, но вие няма да се предете просто така. Нещата не са толкова трудни, колкото може да изглеждат на пръв поглед. А вие имате интересна идея как да опростите някои процеси и да ускорите нещата да се случват по-бързо.

Близнаци – Ще трябва да се организирате добре и да преразпределите правилно енергията си през деня, за да можете да се справите с всичко необходимо. Не се оставяйте да ви разсейват и да ви отнемат от ценното време други хора.

Рак – Възможно е днес звездите да ви поднесат някои проблеми, така че е добре да практикувате самоконтрол, самодисциплина и също така да държите емоциите си под контрол. Мнозина ще получат приятна изненада, възможно е да идва от интимния ви партньор.

Лъв – Днес ще бъдете вдъхновени незнайно от какво, което ще ви е от голяма полза. В следобедните часове не разчитайте единствено на късмета си, а повече на себе си. Ще се поизмъчите доста, докато решавате различни проблеми и/или конфликти.

Дева – Следобедното напрежение ще се разсее малко по-малко, някои объркващи ситуации ще се изчистят. Ще се радвате на прекрасна енергия и ще можете да правите всичко по-лесно и по-добре от всеки друг. Резултатите ще са доста прилични.

Везни – Планетите ви изпращат твърде много енергия, така че ще се захванете да правите някои неща, за които обикновено нямате желание да вършите. Звездите ще покажат и своята тъмна страна, но дори и при по-малко благоприятни влияния, ще можете да откриете нещо вдъхновяващо.

Скорпион –Звездите ви изпращат импулси и получавате вдъхновение и креативност, с което ще изненадате близките хора около себе си. Ще получите толкова благоприятна енергия, че каквото и да предприемете, ще бъде успешно.

Стрелец – В сутрешните часове може да има малко объркване на нещата, но по-късно ще започне да приижда благоприятна енергия, която ще ви помогне да доведете делата си до успешен край. Дори да се появят проблеми, Юпитер бързо ще се притича на помощ и всичко ще се нормализира.

Козирог –Нещо може да развали сутринта ви, но ако се съсредоточите върху задълженията си и оставите всичко да върви както си е, ще бъде по-добре. Не е нужно да мечтаете за любовта, тъй като все още я държите в ръцете си.

Водолей – Може да ви изглежда, че сякаш планетите са в заговор срещу вас, защото нищо няма да върви според вашите очаквания.  Дребни проблеми може да препречат пътя ви, някои неща ще се окажат твърде сложни, за да можете да ги разрешите. Вечерта обаче ще е спокойна и приятна.

Риби – Звездите ще подпомагат вашите дейности по най-добрия и подходящ начин. Може да се каже, че щастието и любовта ще бъдат с вас, за което има заслуга Венера, благодарение на която ще срещнете мили и надеждни хора, може би дори бъдещи добри приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи промяна, преоценка на ценностите. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Очаквайте неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, много е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Запазете спокойствие и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.  Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати