Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 28 май 2024

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 28 май 2024

Дневен хороскоп – вторник – 28 май 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Посветете се на работата си и продължавайте напред с пълна пара. Не позволявайте на никакви препятствия да ви спрат. В емоционален план – това е прекрасно време за ново запознанство или да се насладите на общуване с приятели.

Телец – Сега бихте могли да стартирате това, което е важно за вас, защото имате достатъчно готовност, решителност, постоянство. Емоционално изпитвате все още лека несигурност - чувствате се притиснати от обстоятелства, които не можете да промените.

Близнаци – Макар че може да не ви харесва, днес ще трябва да се настроите към темпото на колегите (сътрудниците) и техния начин на работа. Може и да имате някакви очаквания към някои хора, но помислете колко може да им се вярва.  

Рак – Вие обичате да правите нещата по свой си начин, но днес не е денят за това. Трудно ще осъществите някои от плановете си. Някой от приятелският ви кръг проявява открит интерес към вас, който изглежда все още не забелязвате.

Лъв –Луната ви дава достатъчно насърчение, за да участвате по-активно в някои от вашите планове. С финансите трябва да бъдете повече внимателни, тъй като сте склонни да харчите пари за неща, без които можете. По-късно може да съжалявате за това.

Дева – Някои действия в работата (или бизнес сферата) ще ви отнемат много повече време, отколкото сте предвидили, но не възнамерявате да работите по различен начин или да спирате. Довършете всичко, което сте започнали.  

Везни – Вие се намирате в процес, в който започвате да осъзнавате проблемите, които засягат вашето бъдеще в живота ви. Може би се намирате в повратна точка и на етапа да решавате някои въпроси, особено в любовния си живот.  

Скорпион – Днес съвсем неочаквано може да получите подкрепа от хора, от които изобщо не сте го очаквали. Освен това те могат да се окажат полезни в точния момент. В емоционалната област – изключително се дразните от взискателността на партньора си или сте в някаква форма на пасивна агресия.

Стрелец – Каквото и да предприемете днес, успехът не е далеч от вас и ще можете бързо да постигнете желания резултат. Времето ще мине много ползотворно, ще свършите доста полезни неща. По-късно могат да възникнат трудности. 

Козирог –През първата половина на деня едва ли ще бъде възможно да се избегне объркване, може да възникнат двусмислени ситуации, които ще бъде трудно да се разрешат. Внимателно обмисляйте решенията си.

Водолей – Денят ще премине сравнително добре. Подходящо време за извършване на обичайните неща в ежедневието, довършване на започнатото по-рано и подреждане на нещата около вас. Ще се справите със задачи, които преди са ви затруднявали.  

Риби – Вероятност има за недоразумения както на работното място, така и у дома. Опитайте се да изгладите острите ъгли и не позволявайте на случайните недоразумения да станат причина за по-сериозни неща. Важните разговори е добре да се отложат за по-нататък.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието и да се откриете за това, което носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще отвори очите ви за много важни неща.

В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е повече време да прекарате в къщи, в семеен кръг.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати