Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 6 юни 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 6 юни 2023

Дневен хороскоп – вторник – 6 юни 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще се случи нещо, което ще ви позволи да натрупате опит, може би чрез някои грешки, с чиито последствия ще трябва да се справите. Възможно е да се опитат да ви въвлекат в някакъв вид конфронтация, старайте се да не се поддавате на манипулация.

Телец – Опитите за повишаване на нивото на просперитет, за намиране на нова работа ще бъдат плодотворни. Денят е подходящ за определяне на пътя за бъдещето, правене на планове. Има вероятност да изживеете нещо романтично.

Близнаци – Отношенията с близките могат да се променят. Промените могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. До голяма степен зависи от вас. Вашият чар може да достигне горната граница, така че можете да "отнесете покривите" на противоположния пол.

Рак – Пред вас може да изникне някакво препятствие, което дори да стресне. Не се опитвайте да го преодолеете със замах. Опознайте първо обстоятелствата внимателно и тогава решете какви действия ще предприемете.

Лъв – Добър ден за нови запознанства, за допускане на нови хора в живота ви, които от своя страна ще привлекат промени в живота ви. Деловите срещи и романтичните срещи ще бъдат успешни, но са възможни конфликти с близки хора.

Дева – Може да срещнете враждебно отношение към вас от някой от вашето обкръжение. Възможно е негативът да бъде причинен от предишни ваши действия или думи. Във ваша власт  е да оправите нещата.

Везни – Чувството ви за такт и способността да намирате общ език с другите ще ви позволи да защитавате и дори да прокарвате интересите си. Не се обръщайте към другите за съвет днес, най-добрият консултант за вас е вашата интуиция.

Скорпион – Може да осъзнаете, че не сте там, където трябва да бъдете, не в точката, която сте планирали да сте. Така че трябва да помислите за намирането на правилния път. Вие сте творци на собствената си съдба – поемете инициативата.

Стрелец –Доверете се на инстинктите си и бъдете отворени към нови възможности. Съсредоточете се и не се страхувайте да поискате помощ, когато имате нужда от нея. Ден на активни действия за постигане на цели, включително и на любовния фронт.

Козирог – Събитията от деня може да изискват намеса. Вие сте доста способни да правите корекции на случващото се, така че бъдете проактивни. Придържайте се към планирания курс и не се отклонявайте от пътя, в противен случай резултатът от деня може да бъде разочароващ.

Водолей – Емоционално денят може да е труден за мнозина, ще се възбуждате от всякакви дребни неща. Но като цяло нищо лошо. Възползвайте се от възможността да проведете задушевен разговор и да установите по-силна емоционална връзка с партньора си.

Риби – Подозрението и песимистичното отношение ще пречат на всичко. Включително в личния ви живот. Може малко да ви дразни, че днес не всичко се получава така, както искате, но не е моментът да се отказвате и да падате духом - накрая всичко ще се окаже както трябва.                                         

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността отваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите. 

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Нужно е да се спи по-малко. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете свещ. Нека да има повече светлина около вас!   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати