Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен календар – петък – 21.06.19

Хороскоп

Дневен календар – петък – 21.06.19

Дневен календар – петък – 21.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание

Овен – Днес ще имате шанс да разширите сферата си на влияние. Може би ще спечелите нови позиции, ще завършите нещо полезно, ще направите ново запознанство или просто ще бъдете в точното време на правилното място.

Телец –Днес ще можете бързо да завършите много работни проекти и дела. Много от вашите решения са продиктувани от интуицията и едва ли бихте могли да ги обясните логично. Не планирайте нещата предварително, но бъдете предпазливи и не бъркайте спонтанността с невниманието.

Близнаци – Не трябва да разчитате на безусловно разбиране и одобрение от околните, но все пак можете да получите тяхната помощ и подкрепа. Подходящо време за всякаква дейност, която изисква творчество и изобретателност. Луната ви съветва да не оставяте възможностите си да избягат.

Рак – Добри професионални перспективи. Знаете какво искате и как да го получите. Възможни са непредвидени форсмажорни обстоятелства. Ако още сте сами, не е изключено случайна среща да се превърне в началото на нова връзка.

Лъв – Днес ще изпълните всички задачи, които ще ви бъдат възложени или сте планирали, очевидно ще имате и успехи. Може да се изправите пред непредсказуемото поведение на други хора. Във ваш интерес е да запазите вътрешно спокойствие и равновесие.

Дева – В работата ще намерите решения на трудните въпроси. Празните разговори отнемат много ценно време, в което можете да свършите нещо полезно. Ако почувствате нужда да бъдете сами, направете го – така ще подредите мислите си и ще вземете по-добри решения.

Везни – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни с финансите, не е желателно да се впускате в никакви приключения и съмнителни мероприятия. Напрежението от последните дни ще се смекчи, което ще бъде голямо облекчение за вас и ще се почувствате щастливи.

Скорпион – Ако нещо не стане така, както сте очаквали, може би е време да се сложи край на това и да влеете енергията си в нещо друго. Не губете времето си. Благодарение на Луната ще постигнете целите си.

Стрелец – Тих ден на професионалния фронт, но не почивайте на лаврите си и не пропускайте възможността за ново сътрудничество. Ще бъдете търпеливи и целеустремени. Не се дразнете от малките неща. Жертви на лошото ви настроение може да станат именно тези, които не бихте искали да обидите.

Козирог – Днес ще сте склонни да дърпате одеялото към себе си. Колкото и да сте уверени, че сте прави, не настоявайте на това. Опитайте да намерите общи точки в общуването с другите хора иначе конфликтите са неизбежни.

Водолей – В петък бъдете по-гъвкави при решаването на всякакви проблеми. Не се придържайте само към една версия на действие, защото към една и съща цел водят могат да водят различни начини. Според ситуацията променяйте тактиката си в движение.

Риби – Очаква ви спокоен и хубав ден. Няма смисъл да бързате за никъде. Ситуацията ще се развива без вашето участие, така че отпуснете се и се оставете на потока. Днес ще получите сила и енергия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес настъпва лятното слънцестоене, което бележи настъпването на лятото. Това е свещен ден. Сменят се енергиите. Слънцето пътува най-дългият път през небето и следователно този ден има най-много дневна светлина.

Случващите се събития през този ден се явяват отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.

Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети