Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен календар – неделя – 02.06.19

Хороскоп

Дневен календар – неделя – 02.06.19

Дневен календар – неделя – 02.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи негативна енергия. Хората палят от раз. В този период силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове

Овен – Днес важни ще бъдат личните отношения или връзката с някой (приятел, партньор, роднина). Трябва да внимавате и да избягвате кавги през този ден. Вашата импулсивност може да ви изиграе лоша шега. Възможни са внезапни промени.

Телец – В днешният ден нещата се развиват добре. Личните ви отношения стават по-лесни и хармонични. Внимавайте да не се спречкате за дреболии. Не пропускайте възможността да направите нещо приятно за любимия човек.

Близнаци – Обективни и безпристрастни трябва да бъдете в днешния ден. Мислете нестандартно. На неприятните моменти се старайте да погледнете отстрани с любопитство и все едно не се отнася за вас. Рисковете са недопустими, невниманието също.

Рак – Благоприятно време за почивка, за интересни занимания, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави заедно с любимия човек. Избягвайте конфликтни ситуации, последната дума няма да бъде ваша.

Лъв – В днешния ден може да стигнете до някакви открития. Ще бъдете заети с общуване и обмен на информация. Обръщайте внимание на всичко, което чувате и виждате. Бъдете дискретни и избягвайте конфликти.

Дева – Мнозина от вас ще бъдат самовглъбени в себе си. Не настоявайте на личното си мнение, вероятно ще бъдете разбрани неправилно. Денят създава ситуации, които изискват едновременно сътрудничество и безкомпромисна твърда позиция.

Везни – Днес трябва да бъдете подготвени за всякакви изненади. Събитията и хората ще пречупвате през калейдоскопа на вашето възприятие. В някои моменти няма да сте толкова адекватни в преценките си. Не бързайте да правите още своите заключения.

Скорпион – Днес  не планирайте нищо важно. Настроението ще бъде променливо. Луната ще направи важни партньорските ви взаимоотношения. Време е да отдадете дължимото на домашните дела, но и за среща с приятели.

Стрелец – В този ден ще бъдете заети със своите отговорности и лична работа. Бъдете внимателни към здравословното си състояние, което сега е уязвимо. Отпуснете се и се заемете с по-приятни занимания.

Козирог – Мнозина от вас днес ще потърсят нови емоции, може дори да предприемат някаква промяна. Намерете достатъчно време непременно да си починете максимално и да се занимавате с интересни за вас неща.

Водолей – Луната се намира в сектора на дома и семейството в хороскопа ви и днес те ще бъдат важни за вас, както и ще ви вълнуват въпросите за безопасността и сигурността. Бъдете искрени и излъчвайте любов към близките си. Погледнете по-оптимистично към близкото бъдеще.

Риби – В този ден ще бъдете по-уязвими и чувствителни. Вашата самоувереност може да бъде подкопана от някого и ще се нуждаете от подкрепа и вдъхване на малко самочувствие. Не вземайте важни решения сега. Обърнете внимание на външния си вид и се погрижете за него.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората палят от раз. В този период силно нараства вероятността от възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се прекратят, острите ситуации могат да се проточат много дълго. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор.

Ден на борба на злите сили със светлите. Нищо не трябва да се предприема, да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Навсякъде трябва да има много светлина, добре е освен лампи да има и запалени свещи.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети