Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп - 09.10.18 - вторник

Хороскоп

Дневен хороскоп - 09.10.18 - вторник

Дневен хороскоп - 09.10.18 - вторник - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Искате да успеете навсякъде и във всичко, но ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран. Вечерта ви очаква подем в настроението. Добре ще е да смените обстановката.

Телец- Днес е малко вероятно да успеете да убедите някого в аргументите си, да намерите точните думи. Има опасност да попаднете в неловко и глупаво положение. Проверявайте всяка информация, която получавате. Не е необходимо за никъде да бързате.

Близнаци- Денят ще бъде наситен с емоции и благоприятен за общуване. Ще промените гледната си точка относно някакъв въпрос. Силно нежелателно е да обсъждате лични въпроси със странични хора, както и да споделяте лични тайни.

Рак- Съставете нов план за действие, бъдете открити за нови идеи и предизвикателства. Най-доброто време за размисъл е сега, затова не бързайте още да вземате решения. Не се отпускайте да харчите пари за дребни неща, тъй като без да се усетите ще претоварите бюджета.

Лъв- Вашите дела ще се развиват успешно, всичко ще става по най-добрият начин за вас. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Не пропускайте да се порадвате на простите житейски радости.

Дева- Днес притежавате необходимата делова настройка и нищо няма да ви се опре. Денят ще бъде ползотворен. Чувствителността ви е повишена, но можете да вземате мъдри решения. Възможни разногласия в любовните отношения.

Везни- Днес е напълно възможно да възникнат проблеми или ситуации, които изобщо не сте очаквали. Въпреки това няма да се откажете, а ще продължите да правите това, което намирате за правилно. Подходящ момент за близост с партньора ви и изобщо за любов, предложения, срещи.

Скорпион- Може да изпитате известна несигурност или колебание. От една страна, бъдещето ви призовава за промени. От друга страна, страхът от промяна на нещо в живота ви плаши. Даже да не можете напълно да изчислите всички възможни рискове, до които новите обстоятелства ще доведат, по-добре е да позволите да се случат, отколкото да не правите нищо.

Стрелец- Днес вашият чар ще действа безотказно. Всичко ще върви по мед и масло, ще ви се удава с лекота и ще бъдете доволни. Постарайте се да сте точни навсякъде и във всичко. Някои въпроси ще се решат и без вашата намеса, просто от само себе си.

Козирог- Много е вероятно да възникнат неотложни дела или да се наложи да решавате някакви други проблеми. Трудно ще успеете да разпределите времето си така, че да стигне за всичко. Самоконтролът е много важен днес. Най-добрият спътник и приятел е любимият ви човек.

Водолей- Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към актуалните въпроси. Съдбата ще ви постави в нови условия на съществуване, по-скоро съзидателни. Ако някой от семейството се опита да обсъди с вас неприятни въпроси, по-добре е да се избегне прекомерната откровеност и да прехвърлите разговора на друга тема.

Риби- Днес ще наблегнете над сериозни професионални въпроси. Може да е малко труден, но пък ще е плодотворен ден. Ще се наложи бързо да се ориентирате и реагирате в ситуациите. Не всичко зависи от вас, но и от други хора. Следете за съблюдаване на вашите права.

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е новолуние в 06:48ч Хубаво е да се прояви щедрост. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящият лунен месец.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни и трябва да ги избягвате.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, 

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още