Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 30.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 30.10.18

Дневен хороскоп – вторник – 30.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания

Овен –За да постигнете успех в работата, ще трябва да положите повече усилия. Може да се наложи да коригирате грешките на други хора, да правите неща, които преди не са ви интересували. Възможни са проблеми в личните взаимоотношения, разногласия с хора, на които държите.

Телец – Денят има противоречиво влияние. Бързо ще усвоявате новите неща. Не е изключено да се появят спорове и разногласия по време на работа. Трябва да сте по-внимателни с парите, защото днес сте склонни да харчите твърде много за всякакви неща.

Близнаци –Този ден ще бъде добър от гледна точка на личните отношения. Ще има възможност да поговорите честно с партньора си, да обсъдите какво е важно за двама ви. Може да направите интересни планове за бъдещето.

Рак – Работата ще имате повече, отколкото сте очаквали и повечето от задачите едва ли ще могат да се отложат за по-късно. Ще се наложи да защитавате позициите си, но няма да бъде лесно. В къщи са възможни разногласия, но бързо ще бъдат преодолени.

Лъв – Днес ще ви е трудно да запазите спокойствие за дълго. Ще имате работа с хора, които не са ви твърде симпатични, нито вие на тях. Възможна е неуместна намеса на жена. Във връзка с това може да се създаде напрежение и конфликти. По-лесно ще се разбирате с мъжете.

Дева – Труден и отговорен ден. Старайте се да бъдете изключително предпазливи в делата си – даже най-дребните грешки могат да доведат до неприятни последици. Възможно е да има трудности при изготвянето на документи.

Везни – Бъдете внимателни през днешния ден. Трудно време, особено от гледна точка на работата. Възможно е да бъдат допуснати грешки или да се появят разногласия с колегите. Не позволявайте на неприятните мисли или моменти да развалят настроението ви.

Скорпион – Денят няма да е лесен, но и вие няма да се дадете лесно. С постоянство и настойчивост може да постигнете това, към което се стремите. Някои от вас ще флиртуват на работното място и това може да разконцентрира вниманието ви.

Стрелец – Днес ви очаква доста работата, но вие ще останете спокойни, целенасочени и ще намерите начин да се справите с всичко и то съвсем на време. Благоприятно време за пътуване, дори непланирано, както и за личните отношения.

Козирог – Спокойствието и сериозно отношение към делата ще ви помогне да преживеете този ден без катаклизми. Няма да позволите на никого да ви препира да бързате. Само добре обмислените действия носят нужните плодове.

Водолей – Въпреки някои трудности, ще успеете да свършите работата си. Необходимо е правилно да разпределяте силите си. Не забравяйте, че първата половина на деня е по-подходяща за решаване на сложни и важни задачи, а във втората е по-добре да се включите в рутинна работа или да проверите работата, извършена по-рано.

Риби – Днес е важно да гледате на нещата реално. Старайте се да не вземате желаното за действително. Каквото и да е състоянието на нещата, ако го прецените правилно, тогава със сигурност ще откриете начин да промените ситуацията към по-добро.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно. Днес е добре да се хапва по-малко, но често и да не се ограничавате от храна. Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения.


Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още