Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – 14.10.18 – неделя

Хороскоп

Дневен хороскоп – 14.10.18 – неделя

Дневен хороскоп – 14.10.18 – неделя - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще ви липсва достатъчно търпение и лесно може да ви дразнят външните прояви на партньора ви, на близките ви, което може да усложни взаимоотношенията ви. Възможно е да измените на принципите си. Не вършете нищо необмислено.

Телец – Днес липсата на логика в действията на другите ще ви учудва и дразни едновременно. Засилват се физическото влечение и сексуалните потребности. В личните ви отношения сега липсва баланс и хармония, дълбочина на чувствата и взаимно разбирателство. Ако не можете да подобрите, то поне не усложнявайте повече нещата.

Близнаци –Днес подсъзнанието ви оказва по-силно влияние и прави връзка с вас чрез сънища, знаци и странни съвпадения. Не се учудвайте, ако имате нужда от повече сън, отколкото обикновено. Приветствайте новите идеи, които ще дойдат при вас в този ден.

Рак – Лунното влияние ще засили вашите интуитивни способности и чувствителност. По всяка вероятност ще се почувствате разсеяни и недостатъчно уверени в себе си. Лесно ще се провокират емоциите ви и трудно ще контролирате реакциите си.

Лъв – Вероятно ще се чувствате достатъчно самодоволни и няма да искате нищо да помрачи доброто състояние на духа ви. Всъщност ще привличате другите с естественото си поведение и откровената си чувственост. Внимавайте, любовта сега е крехка и уязвима.

Дева –Вслушайте се в своето сърце при вземането на решение по отношение на определен човек, някакво дело или план. Опитайте да подредите мислите си. Напълно се откажете от спорове и да изясняване с когото и да е.

Везни – Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите, и да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато трябва да преразгледате обстоятелствата и въз основа на това вземете своето решение.

Скорпион – Подем на духовно равнище. Засилват се психическите и интуитивни способности. В днешния ден трябва да имате добри мисли, да вършите добри дела и да казвате само добри думи. По време на сън може да получите отговор на измъчващ ви въпрос, стига да съумеете да го изтълкувате правилно.

Стрелец – Похвално е, че съумявате да сложите извън скобите всичко, което може да развали доброто ви настроение. В действителност има някои неща, които ви карат да се чувствате засегнати, но добре прикривате емоциите си с чувството за хумор.

Козирог –Днес бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете излишни разправии и ще си спестите хабенето на нерви. Много работа имате за довършване и сега можете да го направите.

Водолей – Денят е добър за уединение и отделяне на лично време за себе си. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални занимания. Просто всичко оставете, почивайте и се наслаждавайте на общуването с близки и приятели.

Риби – Днес не подхожда за активно общуване. Дори и да има хора около вас, по-скоро ще се чувствате самотни. Действително имате нужда да прекарате известно време сами и да помислите за важните неща в живота си.

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13часа: Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

След 13 часа: Добре е да си прекарате времето някъде с приятна компания. Постарайте се да не лъжете и да се избавите от думите-паразити. Не трябва да се критикува и ругае. Удачен ден за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още