Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък - 15.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък - 15.11.18

Снимка:

До 13:29ч не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени.

Овен – Реализацията на идеите ви няма да е лесна, но в крайна сметка ще преодолеете всичко и то благодарение на прекрасното си самочувствие. Бъдете решителни днес, не се отказвайте от инициативността си. Бъдете внимателни: има възможност да се нараните или да се разболеете.

Телец – Отложете за утре следобед и вдругиден планираните делови и лични срещи, ако искате да постигнете добри резултати. В общуването с близките ви проявете търпение. Трудно ще ви разбират и ще се обиждат от най-малките неща.

Близнаци – Денят носи изпитания. Не винаги ще можете да поддържате добро настроение и оптимизъм. Не са изключени дребни недоразумения, но е малко вероятно да има сериозни последици. Това важи и за проблемите: ако възникнат, те ще се решат бързо.

Рак – Вашият житейски потенциал е достатъчно висок, така че от работа не се страхувате. Обаче следобед е желателно да се намали натоварването. Може да срещнете трудности на работното място, въпреки че можете да се справите с тях.

Лъв – Днес е по-добре да не експериментирате и да не рискувате. Действайте само чрез проверени и доказани методи. Може да разчитате на късмета си, но все пак бъдете внимателни. Не са изключени финансови затруднения.

Дева – Когато се занимавате с финансови въпроси, бъдете изключително внимателни, опитайте се да не поемате сериозни задължения. Каквото и да се случи, не губете вярата в себе си. Не забравяйте, че има начини да преодолеете всички изпитания, без да молите някого за помощ.

Везни – Най-добрата стратегия за вас е, "изчакайте и вижте", опитайте се да не поемате допълнителни ангажименти, но решете дребните и текущи проблеми, така че да не сте затънали в рутината, когато възникнат сериозните ситуации. Денят носи добри новини. 

Скорпион –Денят ще върви добре, ако не очаквате от другите разбиране и безусловна подкрепа. По-добре е да разчитате на собствените си сили, така че шансовете ви за постигане на успех значително ще се увеличат. Нови дела, по-добре да не започвате. Опитайте се да гледате от позитивната страна на нещата.

Стрелец – Вашите взаимоотношения с другите могат да претърпят промени. Вероятно няма да вярвате вече на онези, на които преди сте разчитали, ще промените мнението си за хората, които сте смятате за ваши съюзници. Често вашите действия се ръководят от интуицията.

Козирог – Лесно можете да постигнете успех. За да стане това, достатъчно е да действате по свой начин, да сте верни на принципите си и да се вслушвате в мненията на хората, които заслужават доверие. Вечерта не е подходяща за романтични срещи.

Водолей – Работата ще бъде повече от обичайното. Ще има задачи, които изискват незабавно решение. Творческото мислене и иновативният подход към професионалната работа ще ви помогнат да постигнете добри успехи.

Риби –Вие сте в състояние да се справите с решаването на много сложни проблеми, защото успявате да се концентрирате, да вземете под внимание всички важни фактори и да отхвърлите незначителните.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:29ч не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 13:29ч. негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Конфликтите могат да възникнат от нищото. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора. Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква е свързано с нерешените ви проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив