Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 01.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 01.11.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 01.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото

Овен – Денят ще ви даде много възможности за самореализация. Вие имате вяра в себе си и сте изпълнени с оптимизъм в бъдещето. Някои ще имат възможност за получаване на допълнителен или временен доход. За вечерта планирайте някакво развлекателно мероприятие като отиване на кино, театър или ресторант.

Телец –Днес е необходимо да се съсредоточите върху изпълнението на текущите задачи, без да предприемате нещо ново. По време на работа, по-добре да разчитате на собствените си сили, без да очаквате помощ от другите. За дела изискващи пълна концентрация, не е много благоприятно.

Близнаци – Вашето внимание е фокусирано върху финансовите въпроси и тези, свързани с материалната стабилност. Денят не е подходящ за налагане на вашата воля над другите. Ако сте твърде упорити и настойчиви, тогава са възможни конфликтни ситуации.

Рак – Вие ще бъдете много убедителни в това, което казвате, така че ще се възползвате, за да получите това, което искате, но го кажете ясно и просто. Желанията ви не съответстват на настоящата любовна ситуация, затова намерете начин да поправите нещата.

Лъв – Добро време за професионалното ви развитие. Ще се почувствате вдъхновени и инстинктът ще ви води в правилната посока. В любовта ще откриете нови източници на удоволствие, ще бъдете отворени за нови идеи.

Дева – Няма да имате проблеми и ще бъдете заобиколени от положителна и хармонична енергия. Ще откриете начин да подобрите отношенията си с колегите и няма да оставите нищо на случайността в професионално направление.

Везни – Денят ви ще бъде активен и уплътнен с много неща за вършене. Имате реалистичен поглед върху действителността и можете да давате разумни съвети на другите. Лесно ще се впишете в компанията на интелектуалците.

Скорпион – Днес ще бъдете по-отворени към другите хора и ще приемате съвети и идеи, но бъдете селективни в това и мислете повече със собствената си глава. Бъдете гъвкави в работата си и в личен план. Отървете се от страховете, които ви пречат и не пропускайте любовните възможности.

Стрелец – Ако чувствате неясни симптоми на неразположение, не се лекувайте самостоятелно, по-добре е да не отлагате посещението при лекар. Не е изключено да възникнат разногласия в семейството поради битови неуредици.

Козирог – Ако имате нови планове, тогава не ги отлагайте, напредвайте в посоката на вашите цели. Вярвайте в себе си и не се страхувайте от конкуренцията. Добре е да се заемете с личните си дела, които все отлагате поради липса на свободно време.

Водолей – Чувствате прилив от енергия, желание да започнете нещо ново, но звездите ви съветват да не бързате още. По-важно е внимателно да се подготви почвата за бъдещите постижения.

Риби – Време е да помислите за вашето щастие и да отхвърлите някои компромиси, които по никакъв начин не ви помагат. Денят не е идеален за вземане на решения, така че го използвайте, за да се посветите на любовта и семейството.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствената им реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията.

Денят е пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още