Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 04.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.10.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.10.18 - Tribune.bg
Снимка:


Овен – Запазете спокойствие, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Факт е, че не всеки може да оцени вашите идеи. Важно е да обърнете внимание на детайлите. 

Телец – Мнозина ще имат възможност да присъстват на някои интересни събития. Не е изключено да се окажете в центъра на вниманието. Много ще ви харесат, лесно ще намерите съюзници или приятели. Малките покупки ще бъдат успешни, дори непланирани.

Близнаци – Повечето от вас ги очаква плодотворен ден, в който може да се постигне много. Не са изключени бизнес или делови предложения, които на пръв поглед изглеждат много привлекателни. Но преди да отговорите, внимателно проверете условията.

Рак – Взимате много присърце всичко, повече от обикновено се притеснявате за дреболии, които изискват внимание. Не са изключени дребни недоразумения, разминавания, закъснения. Те няма да имат сериозни последици, но може да се разстроите.

Лъв – Плодотворен ден, подходящ за делови преговори и обсъждане на важни въпроси. Ще срещнете хора, които могат да се заинтересуват от вашите идеи и планове. Възможно е с подкрепата на съюзници да постигнете повече от очакваното.

Дева – Благоприятен ден, обещаващ успех по много важни въпроси. Няма да ви е трудно да разделите главното от второстепенното, да разберете какво е наистина важно и какво е без значение 

Везни – Денят е пасивен. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Не разпилявайте енергията си в различни посоки. Ако започнете едно дело, довършете го докрай и не се занимавайте с друго.

Скорпион – Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Стрелец – Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани от емоционален подем. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да търсите своите права. Избягвайте да правите големи покупки.

Козирог –Вие сте пълни със сили и енергия, но дали ще можете да я приложите в полза на делата си, зависи само от вас. Общуването със стари приятели, както и с други хора, които споделят вашите увлечения и интереси, ще бъде полезно.

Водолей – Опитайте се да достигнете целите си като правилно разпределите задачите си за деня. Прекомерното натоварване сега е противопоказно. Много от вас ще изпитат недоволство от нещо или някого. 

Риби – Плануваното за този ден ще мине успешно. Колкото по-полезни неща правите, толкова по-добре се чувствате. Добре ще е да не рискувате в този момент. Вероятно ще имате приятни събития в семейството или добри новини за някой от близките ви.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 

Слънчев календар – четвъртък – 04.10.18

 

Седмичен хороскоп – 01.10 - 07.10.18

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още