Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 08.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.11.18

Снимка:

Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат

Овен - Препятствията са вече зад гърба ви и всичко започва да се развива по-лесно. Добър ден за утвърждаване на авторитета и получаване на подкрепа. Тези, които са свободни, могат да разчитат на успех в любовта, защото влиянието на звездите ви прави по-привлекателни и засилва чара ви.

Телец – Денят обещава успех в делата ви. Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате важни въпроси. Лесна ще е комуникацията с хората както в деловата среда, така и в личния ви живот. Вие ще бъдете в добро настроение и отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Близнаци – Днес може да имате много работа. Отношенията с околните протичат като цяло гладко, въпреки че винаги може да се намери някой, който да ви нервира. Денят е благоприятен, опитайте се да го използвате възможно най-ефективно. За любов влиянието на звездите е неутрално, очаква се спокойствие и хармония в личен план.

Рак – Днес ще съберете плодовете на нещо, което сте свършили преди. Що се отнася до любовта, вас ви владеят илюзии и не е изключено да останете разочаровани и с помрачено настроение. Колкото по-бързо приемете действителността, толкова по-добре.

Лъв – Ще се радвате на добро настроение, а космическите енергии ви дават сила и жизненост. Така че вземете съдбата си в собствените си ръце и се борете за щастието си. Ще успеете да намерите изход и от най-противоречивата ситуация.

Дева – Добре е да бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и двусмислие. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Везни – Днес може да имате вдъхновение за работа. Възможни са срещи с хора, които ще открият нови перспективи пред вас. Вашето здравословно състояние зависи от вашето емоционално състояние. Бъдете предпазливи с парите.

Скорпион – Това е един плодотворен ден. Можете да разчитате на положителни резултати в различни случаи. Планетарните влияния дават сила и желание за действия, така че смело планирайте отговорни дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас.

Стрелец – Денят е подходящ за укрепване на авторитета и подобряване на финансовото му състояние. Можете да очаквате успешни преговори, печеливши сделки, продуктивни контакти. Вашата ефективност е на ниво, вие сте в добро настроение и изпълнени с желание да действате.

Козирог – Имате добри възможности да реализирате собствените си планове и да укрепите професионалната си позиция. Проявявате решителност и инициативност и чувствате, че нищо не е невъзможно за вас. Не всичко ще се окаже лесно, но резултатите обещават да бъдат впечатляващи.

Водолей – В професионалната сфера днес ще постигнете по-добри резултати в колективната работа и чрез съвместни усилия, отколкото да се фокусирате върху индивидуалната работа. За любов денят е благоприятен и ще постигнете истинска идилия с любимия човек.

Риби – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката интуиция ще можете да вземате правилните решения. В любов и взаимоотношенията можете да бъдете капризни, като пролетното време. Откриват се много възможности за флиртуване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящият лунен месец. Добре е в този ден да се прояви щедрост, но не трябва да съжалявате за онова, което давате.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това което ви привлича, то е полезно за вас. Същото правило важи и за хората.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив