Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.10.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В много отношения можете да успеете, но това едва ли ще става бързо. Бъдете готови да упорствате, не отстъпвайте, ако нещо се обърка. Околните често ще се намесват във вашите дела или ще дават съвети, които са напълно неподходящи.

Телец – Старайте се да се държите приятелски днес и да не предизвиквате конфликти: ако се карате с някого, ще бъде трудно да се помирите. Това не е най-подходящият ден за решаване на важни задачи, особено ако се изисква участието на други хора. Трудно е да се концентрирате, така че съществува опасност да изпуснете нещо.

Близнаци – Някои от вас сериозно очакват, че всички проблеми ще бъдат решени по някакъв начин без тяхното участие. Но това е малко вероятно да се случи, така че бъдете готови да работите упорито. Не е желателно да се намесвате в делата на другите, да давате съвет на онези, които не са го поискали.

Рак – Напрегнат ден. Ако нещо се обърка и не става така както бихте искали, ще реагирате много остро, може да започнете да се ядосвате на всички около вас. Искате да ускорите нещата, но това не винаги е възможно. Запомнете, че ако изчакате подходящия момент, ще бъде много по-лесно да постигнете целите си.

Лъв – Във всичко, което е наистина е важно, разчитайте на собствените си сили. Да се обърнете към някого за помощ днес, за съжаление, е почти безсмислено. Малко вероятно е съветите да се окажат полезни: твърде често хората ги дават без да разбират ситуацията.

Дева – На многолюдни места се опитайте да не привличате твърде много внимание към себе си. Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици. Не са изключени значителни разходи, които бихте могли да избегнете, ако сте по-внимателни.

Везни – Днес много въпроси, които отдавна не са ви давали мира, ще могат да бъдат решени. Някои успешно ще поставят на мястото им хора, които ви създават неприятности. Възможно е да имате случайна среща с човек, който ви е бил скъп някога.

Скорпион – Преобладава влиянието на положителните тенденции, шансовете за постигане на успех са високи. Ще можете да свършите това, което сте планирали, да завършите работата, която сте започнали по-рано. Деловите преговори ще вървят добре, включително на най-високо равнище.

Стрелец – Въпреки трудностите, вие оставате оптимисти и не изоставяте вашите планове. Този подход помага за постигането на отлични резултати в работата, както и бързото разрешаване на въпроси, които са важни за вас и вашите близки.

Козирог – Вие сте енергични, не се страхувате от трудности и сте готови за решителни действия. Всичко това помага да се постигне успех, да се направи онова, което отдавна е замислено. Възможни са малки парични постъпления или да ви се предложат изгодни условия.

Водолей – Днес е благоприятно време за решаване на всички важни въпроси. Дори спонтанните придобивки ще бъдат успешни. Следобед може да има новини, които ще повдигнат духа ви, неочаквани предложения, с които с удоволствие ще се съгласите. 

Риби – Бъдете внимателни. Днес дори дребните незначителните грешки могат да се окажат сериозни проблеми. Около вас хората са по-склонни да критикуват, отколкото да ви подкрепят, и това ви кара да се чувствате изнервени.

 

СВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ.

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега се препоръчват. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери.

  

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още