Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.10.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Настройте се доброжелателно и ведро към живота

Овен – Ден за активни действия, но до 16часа. Можете да постигнете значителен успех. Това е страхотно време за любовни контакти. Можете да разчитате и на благоприятното развитие на семейните отношения.

Телец – Могат да се появят мрачни мисли, но те не трябва да се приемат твърде сериозно. Старайте са ди ги замените с положителни и конструктивни. Потърсете източници на духовно удоволствие за себе си.

Близнаци – Луната минавайки през вашия девети дом засилва желанието да пътувате, а интересът към философията и религията нараства. Бъдете внимателни с парите, пазете портмонетата си и вещите си.

Рак – Прекрасен ден за вашата самоизява, както и за разширяване на личните ви хоризонти. По това време вероятността от щастливи, приятни и обнадеждаващи събития рязко се увеличава. Хора, които някога сте обичали, могат отново да се появят. 

Лъв – Днес от всяка кризисна ситуация можете да излезете лесно и с достойнство. Не приписвайте на себе си всички заслуги - щастливото стечение на благоприятни обстоятелства има не по-малко значение.

Дева – Днес ще се отличавате с психологическа и интелектуална гъвкавост. Лесно ще се приспособите към обстановката или към изискванията на други хора, стига да го поискате. Такава тактика сега ще бъде само във ваш интерес. Няма да загубите нищо, но може да спечелите, ако сте малко по-внимателни, снизходителни и деликатни.

Везни – Добър ден да общувате с по-възрастни роднини. Те се нуждаят от вашата грижа и подкрепа повече от всякога. Познанието на света в цялата му многостранност ви позволява да чувствате истинска радост и удоволствие.

Скорпион – Днес за повечето от вас нещата ще се получават като докоснати с магическа пръчка. Ще се изпълнят много от вашите капризи. Има вероятност да се върнете отново към предишни увлечения, хобита, бивши любими. Намиране на забравена вещ.

Стрелец – Очаква се подобряване на отношенията, хармонизиране на психологическия климат в дома. Може да започнете да изпитвате по-силна емоционална привързаност към някого. За съжаление днес можете да преживеете дълбоко не само позитивни, но и отрицателни емоции.

Козирог – Много благоприятен ден ви очаква. Можете да поемете ново дело, да започнете работа по сложни проекти, да правите покупки и да инвестирате в краткосрочен план. Много е полезно да се предприемат инициативи във всички области на живота, но най-късно до 16ч.

Водолей – Вашите бизнес или лични начинания през този период ще са доста успешни благодарение на съчетанието на енергичност и интуиция. Вероятно ще бъдете подкрепени от близки приятели или роднини.

Риби – Вашата чувствителност се изостря до краен предел, ставате много проницателни. В същото време сте изложени на риск да станете зависими от някого или нещо. Може да предприемете действия под влияние на някаква мания.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Настройте се доброжелателно и ведро към живота, избягвайте всякакви потискащи емоции. Съществува древен обичай, според който трябва сутринта да застанете с лице на изток и да се обърнете мислено към Слънцето за помощ. Слънчевата енергия ще ви помогне да се справите с проблемите си. Не се оставяйте на унинието и на ленивостта. Такова поведение е крайно отрицателно за успеха ви.

Трябва да се обърне внимание на семейството, особено на децата. Ако проявите щедрост и внимание към децата в днешния ден ще привлечете към себе си много добри енергии. Поиграйте си с тях, направете им подарък, купете им играчки, сладкиши, заведете ги на увеселителни места - нищо не им отказвайте. Всичко това ще има благоприятен ефект върху хода на събитията.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още