Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя - 07.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя - 07.10.18

Дневен хороскоп – неделя - 07.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен– Денят е светъл, наситен с различни възможности за радост. Настройте се позитивно. Днес вероятно няма да се чувствате добре сами, но в компания с приятели или добри познати ще прекарате чудесно времето си.

Телец – Вие се стремите към ред и се стараете да го въведете навсякъде, където е възможно. Това не е лошо, но понякога отделяте твърде много внимание на малки неща. Опитайте се да погледнете на ситуацията от различна гледна точка.

Близнаци – Вероятно ще се почувствате изморени поради обстоятелствата, с които е трябвало да се съобразявате през предишните дни. Затова наблегнете повече на почивката, релаксирайте, идете на масаж, наспете се добре. Да се избягват разногласията у дома и да не се нарушава хармонията на деня.

Рак – Мнозина от вас ще посветят деня на домашната работа. Обичате да създавате комфорт и уют за себе си и близките си. Стараете се да задоволите на всеки потребностите и желанията. Ще бъде добре обаче да се срещнете днес и със стари приятели.

Лъв – Склонни сте да похарчите повече пари. Особено ще бъдете щедри към тези, които са ви скъпи и няма да можете да им откажете нищо. Избягвайте шумните места. През втората половина на деня може да усетите спад в енергията.

Дева – Бъдете предпазливи и внимателни. Икономисвайте енергията си особено през втората половина на деня. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. Сред приятели ще можете напълно да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени.

Везни –Днес не бъдете толкова усърдни –намалете инициативите и активното участие в събитията около вас. За да нямате ненужни проблеми, просто избягвайте зоната на конфликтите и не комуникирайте с хора, които представляват заплаха за спокойствието ви.

Скорпион – Днес едва ли ще имате време да скучаете. Ще сте заети със своите лични дела или ще помагате на близки. Ще се чувствате добре сред свои. Хубав ден да се влюбите. Не се застоявайте дълго у дома.

Стрелец – Денят е лек и приятен. Добре ще е, ако намерите повод и време да пообщувате с приятни и позитивно настроени хора, да се повеселите и да разпуснете. Може да укрепите своите дух и тяло с малко спортни занимания.

Козирог – Желателна е смяна на обстановката. Планирайте свободното си време заедно със семейство или добри приятели. Не изпускайте възможността да кажете нещо приятно на хората, които обичате. Има вероятност да получите добри новини или приятна изненада.

Водолей – Денят е благоприятен. Нови интереси ще обсебят вниманието ви. Посветете деня на семейството, партньора си и се насладете на домашния уют. Може да си устроите малък семеен празник и да отидете на разходка. Свободните от вас да си уредят лични срещи.

Риби –Денят ви ще премине спокойно. Вашата феноменална интуиция работи в усилен режим и в точното време ще ви подсказва как да постъпите. Не позволявайте на другите да се възползват от вашата доверчивост и доброта.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Хубав и светъл ден, ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Възможно е интуитивно прозрение.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина трябва да не е ярка.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, 

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още