Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 11.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 11.11.18

Снимка:

Да се избягват лъжите и дори най-дребното интригантстване

Овен – Някои от вас ще бъдат изкушени да харчат повече, отколкото би трябвало. Не си създавайте притеснения, които не съществуват. В личните си отношения бъдете по-внимателни и толерантни към партньора си.

Телец – Днес трудно ще се изразявате правилно, така че бъдете внимателни. Не си играйте с чувствата на хората. Кажете на партньора си как се чувствате. Не очаквайте той да прочете мислите ви.

Близнаци – Внесете повече физическа активност в ежедневието си. Това ще освободи излишното напрежение и ще разсее мислите ви. Не се престаравайте в нищо повече, отколкото е необходимо. Дръжте се нормално с околните. В никакъв случай не проявявайте надменност към ближните.

Рак – Хубав ден, за да си почивате и да възстановите силите си. Постарайте се да си направите една мини - разходка сред природата. Добре е да побеседвате в неформална обстановка с хора, с които можете да се отпуснете.

Лъв – Възможно е да имате силни емоционални изблици днес. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете повече внимание на себе си.

Дева – Може да има спад във вашата енергия, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално. Отдайте се на уединение и разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервната ви система се нуждае от спокойствие.

Везни – Подходящ ден, за да коригирате някои стари грешки, да наваксате пропуснатото, да поставите нещата в ред. Настроението ви ще е добро. Вашата находчивост ви помага да се справите лесно и бързо с всички задачи.

Скорпион – Днес трябва да отделите повече време за физическа активност и на здравето. Правете неща, които ви носят вътрешен мир, успокоение и удоволствие. В любовта ви владеят и управляват страстите. Ще се подобрят личните ви отношения, но все пак бъдете внимателни.

Стрелец – Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време и го използвайте за вашето хоби или пътуване извън града - комуникацията с природата ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето здраве. Съберете положителни емоции.

Козирог – Настройката ви ще бъде позитивна. Отношенията ви с партньора ви могат да бъдат хармонични, ако избягвате да изисквате прекалено много от него. Може да си правите нови планове, но избягвайте активните действия и вземането на важни решения.

Водолей – Днес няма да сте толкова ентусиазирани и вдъхновени, колкото в другите дни. Подходящ ден за усамотение и почивка. В любовта трябва да преодолеете бариерите, които нарушават вашата хармония.

Риби – Днес трябва да проявите повече прагматизъм и далновидност. Ако обстоятелствата ви лишат от нещо, това със сигурност е за по-добро. На мнозина ще се наложи да решават въпроси от стратегически характер.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Добър ден за получаване на знания, да защитите някого, да отстоявате принципите си. Да се избягват лъжите и дори най-дребното интригантстване. Добро време за домашна среща с приятели, изобщо за гости. Особено актуална е пословицата “Седем пъти мери, един път режи”.

Хубаво е да пътувате този ден. Добре е също да си поплачете, сълзите сега са пречистващи. Благоприятно е за енергийно очистване на чакрите чрез мантри и четене на молитви. Четете молитвата “Отче наш” поне 15 минути.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив