Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 21.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 21.10.18

Дневен хороскоп – неделя – 21.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Сега вече можете да стартирате нови начинания

Овен - Днес ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Постарайте се да прекарате деня спокойно, с повече чувство за хумор и не се опитвайте непременно да владеете всяка ситуация. Не разчитайте на посредници в делата си.

Телец - Личните ви отношения ще останат стабилни, но ще ви се отрази някакво обстоятелство, което ще се появи съвършено неочаквано. За мотивацията на постъпките ви, водещи ще бъдат емоциите.

Близнаци - Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще намерят своето развитие. Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в сложни ситуации. Забравени и потиснати чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят отново.

Рак - Днес може да проявите повече раздразнителност и нетърпение. Внимавайте сами да не си създавате проблеми. Трудно ви е да ограничите импулсите и емоциите. Може да получите приятно известие от някой, който не сте чували отдавна.

Лъв - За някои денят ще има интересен развой. Нещата ви ще се нареждат значително добре. Избягвайте да изразявате открито своето мнение, особено, ако противоречи на мнението на останалите.

Дева - Не е изключено да срещнете трудности, особено ако имате нещо планувано. Отначало ще ви с струва, че нещата няма да вървят, но после всичко ще започне да се нарежда. Избягвайте контакти с неприятни и досадни хора.

Везни - Днешният ден е благоприятен за спокойна почивка, интелектуални занимания и приятно общуване. Ще изчезнат всякакви тягостни мисли, съмнения, страхове. Добре е да не се задълбочавате в нещата, които се случват наоколо.

Скорпион - Добре е да бъдете разумни. Не се опитвайте да рискувате, да играете опасни игри. Късметът ще ви съпътства и съдбата сама може да реши да ви поднесе ключът към успеха. За мнозина предстои нещо интересно и вълнуващо.

Стрелец - Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат добрата почивка в спокойна обстановка, както и занимания с това, което ви доставя удоволствие. Срещите с приятели ще ви заредят духовно и емоционално.

Козирог - Благоприятното стечение на обстоятелствата ще донесе добро настроение. Не сподавяйте творческите си пориви, отделете им нужното внимание, използвайте вътрешните импулси. Времето няма да ви стигне за всичко, което искате да свършите.

Водолей - Днес ще трябва да се съсредоточите върху някои скучни и монотонни неща и тук ще ви е необходима много воля за завършване на работата. Хубаво е да намерите време да отидете на разходка, да се срещнете с приятели.

Риби - Звездите ви съветват да не бързате и да оставите на естествения ход на събитията да разрешат трудностите. Сега не всички аспекти на ситуациите са видими за вас. Отделете време не само за домашните задължения, но и за почивка.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още