Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 28.10.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 28.10.18

Дневен хороскоп – неделя – 28.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение.

Овен – Днес ще бъдете в добра физическа форма и весело настроение. Подходящо е за общуване и кратки пътувания, за занимания с вашето хоби. През деня може да има смешни случки, интересни съвпадения.

Телец – Най-сериозните задачи трябва да бъдат планирани за първата половина на деня, тъй като по-късно ще ви бъде много по-трудно да им отдадете необходимото внимание. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

Близнаци – Днес настроението ви е променливо и леко нестабилно. Много представители на знака рискуват да се заплетат в сложна ситуация, ако пребивавате сред много хора. Мнозина ще имат ново преживяване.

Рак – Възможно е да бъдете водени от чувството за дълг, но звездите не ви препоръчват да вземате важни решения, свързани с отговорности. Денят е добър за отмора, емоционално и умствено презареждане, смяна на обстановката, кратко пътуване.

Лъв – Днес имате възможност да изживее този ден свободно, извън контрол и разписание. Може да избирате с кого да се срещнете, към кого да се присъедините. Ако сте сред група хора, ще се радвате на внимание от страна на противоположния пол.

Дева – Заемете активна позиция и сериозно пристъпете към изпълнение на набелязаните задачи за деня. Не се отклонявайте с други неща. Не се оставяйте да ви се месят и се съобразявайте с вашите собствени желания. Не проявявайте излишна сантименталност.

Везни – Днес ще бъдете оптимистично настроени, но това не премахва някои неудобства, които ще изживеете. Чувството за хумор, приемането на ситуацията и способността да гледате нещата философски ще ви помогнат да запазите душевното си равновесие.

Скорпион – Този ден е способен да посее съмнения в душите ви. Трябва да се избавите от грешните си представи за нещата. Не пренебрегвайте знаците на съдбата, особено ако нещо се повтаря или се набива в очи.

Стрелец – Мнозина от вас в този ден ще бъдат на ръба на сериозни промени в личния си живот. Много е важно да проявите днес уважение и добронамереност в личните отношения. Не се поддавайте на провокации, избягвайте спорове и размяна на упреци.

Козирог – Днес лесно можете да станете заложник на ситуацията. Съдбата може да ви разочарова или да се изсмее над вашите надежди. Възможно е да се появи напрежение в семейните отношения. Запазете спокойствие във всяка ситуация.

Водолей – Време е да действате, да осъществите мечтите си. Изхвърлете страховете и ограниченията и не забравяйте, че сте в състояние да промените обстоятелствата във ваша полза. Един добър ден за укрепване на отношенията със семейството и приятелите, както и за помирение.

Риби – Вие сте енергични и приключенски настроени. Може да получите благодарност, отплата за проявени по-рано доброта и щедрост. Въпреки положителните тенденции може да се нервирате за дреболии.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието и да се откриете за това, което носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще отвори очите ви за много важни неща.

В този ден се препоръчва да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е повече време да прекарате в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още