Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 02.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 02.11.18

Снимка:

Денят е пасивен, посветен е на вътрешния мир на човека

Овен – Денят е благоприятен за решаване на практически въпроси. Отговорностите ви нарастват. Ще се справите с една трудна задача. Ако искате да укрепите връзката си с друго лице, не се ограничавайте само до разсъждения. Подкрепете вашите намерения с конкретни действия, тогава ще постигнете повече.

Телец – Прекрасно време за много начинания, увлекателни занимания или за развитие на романтичните отношения. Всяко дело в този ден ще ви носи удоволствие и ще даде добри резултати.

Близнаци – През деня може да ставате все по-недоволни от това, което се случва. За съжаление, днес не всички желания могат да бъдат изпълнени и вие ще трябва да се примирите с това. Добро време за укрепване на връзките.

Рак –Следобеда е възможно рязко повишаване на активността, което ще изисква от вас бърза ориентация, организираност и умение да действате в режим на многозадачност постарайте се да не давате воля на емоциите и се концентрирайте.

Лъв – Ако имате добра идея, не забравяйте, че е необходимо да се работи за нейната реализация. Ограничете кръга на общуване, особено на ненадеждни контакти. На основните теми и важните взаимоотношения, напротив, трябва да се обърне максимално внимание.

Дева – Не е подходящо време да се отпускате. Чуждите инициативи засягащи вашият живот, могат да повлекат след себе си непредсказуеми последствия. Добър ден за общуване с противоположния пол.

Везни – Постарайте се да се избавите от всичко сиво в живота си. В този ден е необходимо да се обкръжите с красиви неща, в приятна обстановка, да се отпуснете, да поседите и да помечтаете или да се занимавате с любов.

Скорпион –За да постигнете желаното, вероятно ще трябва да търсите други пътища. Не е изключено да се сблъскате с непредвидени трудности. Трябва да се погрижите за здравето, по-специално вземете предпазни мерки, за да избегнете изостряне на хронични заболявания.

Стрелец – Днес може да се разочаровате от мними приятели или бивши идеали. Не са изключени промени в настроението и самочувствието. Не се препоръчва да се отлагат важни ангажименти за по-късно.

Козирог – Днес може да ви завладеят не най-добри чувства и емоции. Ако имате контрол над своите усещания, денят обещава да премине спокойно и без особености. Проявете внимание в интимните моменти.

Водолей – Денят ще бъде особено продуктивен. Настроението ви може да се променя често. Зависи и от хората около вас. По възможност бъдете сред тези, които ви подкрепят и разбират. Предложете на любимия човек смяна на обстановката, на впечатленията.

Риби –Не се учудвайте, ако в днешния ден не ви се работи и ви завладее мързела. Именно днес трябва да почивате повече, да бъдете в спокойна обстановка и да възстановите психологическото си равновесие. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, посветен е на вътрешния мир на човека. Добре е да се прекара в уединение и размисъл. Ако трябва да вземате решения, ръководите се изключително от интуицията. Самовглъбете се, вслушвайте се в своя вътрешен глас, размислете за живота си и как възприемате света. Всеки знак днес трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, а повече да се обмислят действията. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение. В храненето е желателно да има ограничение. Може да се проведе и гладуване. Препоръчват се очистителни процедури.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още